Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Την Παρασκευή αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής

Μπάσκετ: Την Παρασκευή αρχίζει η προετοι...

Μοναδικός απόντας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που συμμετέχει στο πρώτο NBA Africa Game

Η Εθνική αρχίζει την Παρασκευή την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου) με την πρώτη συγκέντρωση να γίνεται το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

Ο Φώτης Κατσικάρης και οι συνεργάτες του θα έχουν στη διάθεσή τους 15 παίκτες, καθώς θα απουσιάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα μετά τη συμμετοχή του στο πρώτο ΝΒΑ Africa Game.

Οι 15 παίκτες που θα δώσουν το «παρών» είναι οι Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αθηναίου, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Στράτος Περπέρογλου, Γιώργος Πρίντεζης, Ζήσης Σαρικόπουλος, Κώστας Σλούκας, Βασίλης Σπανούλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί παίκτες εδώ και μέρες προπονούνται ατομικά στο ΟΑΚΑ υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, προκειμένου να εμφανιστούν πιο έτοιμοι.

Υπενθυμίζεται στους εκπροσώπους του Τύπου ότι τα μέλη της ομάδας θα είναι στη διάθεσή τους από τις 17.15 και για 30 λεπτά. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να έχουν προσέλθει στο κεντρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ μέχρι τις 17.10 για να αρχίσει η media day αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας και να ολοκληρωθεί έγκαιρα αφού ακολουθεί αμέσως μετά η προπόνηση.

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο Αθηναίου έγινε ο 16ος παίχτης της προεπιλογής της Εθνικής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports