Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην μάχη του Europa League ρίχνονται ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Στην μάχη του Europa League ρίχνονται ΠΑ...

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σπάρτακ Τρνάβα και ο Ατρόμητος φιλοξενείται στην Σοκχόλμη από την ΑΙΚ

Η ομάδα του Περιστερίου κάνει... σεφτέ στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια για φέτος μπαίνοντας στον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο «δικέφαλος του βορρά» έχει ξεκινήσει αρκετά πιο νωρίς, λόγω της κάκιστης παρουσίας του στα περσινά πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να εξασφαλίσει από σήμερα σκορ πρόκρισης για να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα έδρα, παίρνοντας αυτό που θέλει με τη βοήθεια του κόσμου του. Ο Τούντορ σκέφτεται το 3-5-2 για το αποψινό παιχνίδι, με τον Όλσεν κάτω απ' τα δοκάρια, τους Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλα στην άμυνα, τους Κάτσε – Τζιόλη στα χαφ, Κίτσιου – Μακ στις πλευρές και σε τύπου «δεκάρι» θα εμφανιστεί ο Πέλκας. Λούκας και Κουλούρης θα παίξουν μαζί στην επίθεση.

Ο Ατρόμητος στη Σουηδία, ξέρει ότι η ΑΪΚ Στοκχόλμης είναι πολύ πιο έτοιμη και με επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, όμως με προτεραιότητα στην άμυνα και σχέδιο για γκολ όπως τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου, οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα με... ευνοϊκές συνθήκες για πρόκριση. Το 4-3-3 θα είναι το σύστημα με το οποίο θα παραχθούν οι Περιστεριώτες, με τον Γκορμπούνοφ κάτω απ΄τα δοκάρια, τον Κιβρακίδη δεξιά στην άμνυνα, πιθανότατα τον Μπιτόλο αριστερά και τους Φυτανίδη – Λαζαρίδη στο κέντρο.

Οι Γοδόι, Ουσέρο και Πίτου Γκαρσία θ' αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ, στην κορυφή της επίθεσης ο Ναπολεόνι με στηρίγματα τους Μαρσελίνιο και Ούμπιντες.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια επιστολή της ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ για την διοργάνωση του EURO U19

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports