Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε η «Αστική Όαση Αγυιάς»- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε η «Αστική Όαση Αγυι...

Χαρίζοντας μια ξεχωριστή «Αύρα»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έσω Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας εγκαινίασε την Κυριακή 26 Ιουλίου μεταξύ 8-10 μ.μ. την πλατεία – παιδική χαρά «Αστική Όαση Αγυιά»,(Αγ.Κων/νου & Καραμανλή, έναντι ΔΑΝΑΟΥ) προσφέροντας μια υπέροχη βραδιά με ξεχωριστή «ΑΥΡΑ» στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό του έργου από τους  ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και της Ενορίας του Αγ.Κωνσταντίνου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τα μέλη του Συλλόγου και από τον αντιδήμαρχο κ.Κορδά.

Αμέσως μετά η παιδική χαρά κατακλύστηκε από τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας τα οποία «ανακάλυψαν» την αναρρίχηση, την ταλάντωση, την ισορροπία και την κύλιση! Παγωτά, γλυκά και πολύχρωμα μπαλόνια προσφέρθηκαν σε μικρούς και μεγάλους!

Oι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού χάρισαν την μέγιστη ασφάλεια σε όλους. Τα παιδιά ανέβασαν τη συγκινησιακή φόρτιση στα ύψη αφού τα χαρούμενα προσωπάκια «έπεισαν» πως πραγματικά άξιζε ο κόπος 4 ετών!!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αστική Όαση Αγυιάς είναι το αποτέλεσμα της ευγενικής σύμπραξης του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς, των Συλλόγων Γονέων Αγυιάς, των κατοίκων της συνοικίας Αγυιάς, των καταστημάτων της συνοικίας, των υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων  & των δύο πρόσφατων δημοτικών αρχών, Εθελοντικών Οργανώσεων, ΜΜΕ Επιχειρήσεων της πόλης, ενεργών πολιτών καθώς και του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ..

Η παιδική χαρά αναπλάστηκε από την Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ακολουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές της σχετικής νομοθεσίας και διαμορφώθηκε με τρόπο που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των παιδιών (ηλικιακή ομάδα 5+), των γονιών τους αλλά και της άγριας ζωής που βρίσκει καταφύγιο στην πόλη.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ χάρισε στην κυριολεξία μια Όαση στην πολύβουη αστική συνοικία και συνείσφερε ουσιαστικά στο να γίνει το όνειρο Πραγματικότητα!

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει και στην εταιρία “SYMPRAXIS TEAM” που ανέλαβε να υλοποιήσει την κατασκευή της πρότυπης αυτής φυσικής παιδικής χαράς, που στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει περιβαλλοντικά μικρούς και μεγάλους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις