Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Ο Βασίλης Τριανταφύλλου νέος μεταβατικός Πρόεδρος στο ΤΕΙ

Δυτική Ελλάδα: Ο Βασίλης Τριανταφύλλου ν...

Θα αντικαταστήσει από την 1η Σεπτέμβρη τον Σωτήρη Καπλάνη

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου εξελέγη νέος (μεταβατικός) πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλλάδας ύστερα από τη χθεσινή συνεδρίαση της Συγκλήτου.

Ο κ.Τριανταφύλλου θα αντικαταστήσει τον Σωκράτη Καπλάνη από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου και στο μεσοδιάστημα θα «τρέξει» και τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, σε συνδυασμό και με το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία.

 

Ο Βασίλειος Τριανταφύλλου είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι Καθηγητής και πρόεδρος στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Έχει διατελέσει Ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Διευθυντής της Ερευνητικής Μονάδας 6, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΕΔΔ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος σε 20 ερευνητικά έργα και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 55 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια, ενώ έχει συγγράψει 2 κεφάλαια βιβλίων. Η έρευνά του έχει περισσότερες από 45 αναφορές. Είναι κριτής σε 4 συνέδρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις