Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Νίκη για την ΑΕΚ στο τρίτο φιλικό της σεζόν

Ποδόσφαιρο: Νίκη για την ΑΕΚ στο τρίτο φ...

Οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν της Χάποελ Ιερουσαλήμ με 1-0

Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε τα πειράματα και στο τρίτο φιλικό της ΑΕΚ στην Πολωνία χρησιμοποιώντας και πάλι δυο ενδεκάδες χωρίς να έχει βάλει μαζί τους παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν τον βασικό κορμό στην διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο νεαρός τεχνικός δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους, έχοντας άλλωστε την ευκαιρία, προκειμένου να μπορέσει να δει τα πράγματα που θέλει και το τι μπορεί να περιμένει από κάθε ποδοσφαιριστή του.

Αυτός που ξεχώρισε από το φιλικό και τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν ο Γκάλο ο οποίος έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ καλή παρουσία στο δεξί άκρο της άμυνας και πέτυχε ένα τρομερό γκολ με το οποίο οι κίτρινοι επικράτησαν.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα γκολπόστ τον Ανέστη, στην τετράδα της άμυνας βρέθηκαν από δεξιά προς τα αριστερά οι Βασιλαντονόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος και Πεταυράκης. Μπροστά τους οι δυο χαφ ήταν οι Ανάκογλου, Γιόχανσον και στην τριάδα πίσω από τον φορ οι Γροντής, Ζόριτς και Μπαρμπόσα με μοναδικό προωθημένο τον Κρισάντους.

Αυτό που μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ από το πρώτο μέρος κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι το πως λειτούργησε το δίδυμο στα χαφ με τους Ανάκογλου, Γιόχανσον να είναι καλύτεροι της ομάδας τους στο πρώτο ημίχρονο. Η τριάδα μπροστά τους άλλαζε συνέχεια θέσεις με τον Γροντή να είναι αυτός που έδειχνε πιο δραστήριος και επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα ενώ πολύ καλός και σταθερός ήταν και ο Λαμπρόπουλος.

ΑΕΚ (Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Γροντής, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Κρισάντους.

ΑΕΚ (Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Ανέστης (56' Βούρας), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (56' Κολοβέτσιος), Τζανετόπουλος (56' Άρθρο), Πεταυράκης (56΄Σοϊλέδης), Κορδέρο, Ανάκογλου (56' Σιμόες), Γροντής (78' Φαγέ), Πλατέλας, Αραβίδης, Τζεμπούρ

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Σάιτκοφ, Νίμνι, Έρμον, Λερμάν, Κόεν, Στάιν, Ναόρ Ζαμπάκ, Χαντάν, Οζ Ζαμπάκ, Μπουλχιάν, Μπεν Λούλου.

 

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports