Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παιδική παράσταση “Τα Τρία Γουρουνάκια & ... ο κακός ο Λύκος;”, την Τετάρτη 5 Αυγούστου στο Αίγιο

Η παιδική παράσταση “Τα Τρία Γουρουνάκια...

Στο υπαίθριο θέατρο “Γιώργος Παππάς” στις 21.00

Η παιδική σκηνή του θεάτρου Αποθήκη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσιάζουν το συναρπαστικό παραμύθι των παιδικών μας χρόνων “Τα Τρία Γουρουνάκια”, σε μια ολοκαίνουρια διασκευή βασισμένη σε ιδέα του γνωστού ηθοποιού Χρήστου Τριπόδη και σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα.

Μια χαρούμενη, διαδραστική παράσταση με καταπληκτικά κουστούμια, πολύ χορό και άκρως διασκεδαστικά τραγούδια με την υπογραφή της Μαρίας Ρεμπούτσικα, έρχεται στο γειτονικό Αίγιο την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” (εξωτερικός χώρος Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου-Παλαιού Νοσοκομείου).

Παίζουν δημοφιλείς ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση όπως ο Χρήστος Τριπόδης (Κόκκινο δωμάτιο, Όλα στον αέρα, 10η εντολή, Μαύρα Μεσάνυχτα), Κατερίνα Ζιώγου (Ντόλτσε Βίτα, Παππούδες εν δράση, Safe Sex) και Δημήτρης Ζωγραφάκης (Μαρία η άσχημη).

Τα τρία γουρουνάκια φεύγουν από το σπίτι των γονιών τους, για να φτιάξουν την δική τους ζωή. Το πρώτο γουρουνάκι βοηθάει την απελπισμένη Χιονάτη να βρει το δρόμο για το σπίτι των 7 νάνων και η καλή του πράξη ανταμείβεται με άχυρα και έτσι χτίζει το αχυρένιο του σπιτάκι. Το δεύτερο μπαίνει στο ξυλουργείο του Τζουζέπε και βοηθάει τον Πινόκιο να τραγουδήσει με τα παιδιά στο κοινό «το τραγούδι της Μαριονέτας» και έτσι ο Πινόκιο του χαρίζει ξύλα, για να χτίσει το ξύλινο σπιτάκι του. Το τρίτο, που είναι και έξυπνο, αγοράζει τούβλα και χτίζει το τούβλινο σπιτάκι του. Ο κακός ο λύκος λιγουρεύεται  τα γουρουνάκια, γκρεμίζει φυσώντας τα σπιτάκια των δύο πρώτων και τα αναγκάζει να ζητήσουν βοήθεια από το τρίτο γουρουνάκι. Ο  λύκος δεν καταφέρνει να γκρεμίσει το τρίτο σπιτάκι. Το έξυπνο γουρουνάκι γίνεται ο ήρωας της ημέρας γιατί δούλεψε σκληρά και με σχέδιο. Ο λύκος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου και μετά από μια ξεκαρδιστική απολογία τα παιδιά-θεατές καλούνται να αποφασίσουν αν πρέπει να τιμωρηθεί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διασκευή Σκηνοθεσία : Μάνος Τσότρας

Μουσική : Μαρία Ρεμπούτσικα

Χορογραφίες : Δημήτρης Ζωγραφάκης

Βιολί : Μάρια Ρεμπούτσικα

Πιάνο : Αντρές Συμβουλόπουλος

Ακορντεόν : Πλούταρχος Ρεμπούτσικας

Σηνικά, Κουστούμια: Εμμανουέλα Τσαμπίρα

Φωτισμοί: Ρίζος Τσιγάρης

Γραφιστικός σχεδιασμός: Αντώνης Λαμπρόπουλος

Καλλιτεχνική επιμέλεια : Τριπόδης Χρήστος

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Χρήστος Τριπόδης, Κατερίνα Ζιώγου, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Ειρήνη Ψυχράμη, Αλέξανδρος Σαριπανίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός.

Έναρξη παράστασης στις 21.00 το βράδυ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 6 €, στην είσοδο 7 €

Εισιτήρια προπωλούνται: “Copy Wright” Σωτ. Παπαπροκοπίου, τηλ. 26911-10866 και viva.gr (7 €).

*Η παράσταση έχει παρουσιαστεί με επιτυχία και στο θέατρο Πάνθεον της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture