Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στα «πατώματα» η Κέιτ Μος μετά από φήμες για χωρισμό από τον Τζέιμι Χινς-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα «πατώματα» η Κέιτ Μος μετά από φήμες...

Στενοχωρημένη και αναστατωμένη «συνέλαβε» ο φακός την Κέιτ Μος έξω από γαλλική μπρασερί στην περιοχή Highgate, στο βόρειο Λονδίνο.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Κέιτ δυσκολεύεται να κρύψει τη συγκίνηση της και να συγκρατήσει τα αισθήματα της καθώς μιλά στο κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις φήμες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου ο γάμος της Μος με τον μουσικό Τζέιμι Χινς οδεύει στο τέλος, αν και το σούπερ μόντελ συνεχίσει να φορά το μονόπετρο που τις χάρισε ο επί τέσσερα χρόνια σύζυγός της.

 

Πριν από λίγες μέρες η εφημερίδα The Sun αποκάλυψε πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί: «Τελείωσαν πια ως παντρεμένο ζευγάρι. Εφτασαν στο σημείο που δεν έχει γυρισμό. Ο Τζέιμι περιμένει την Κέιτ να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Δεν βιάζονται αλλά δεν πιστεύουν κιόλας ότι θα τα ξαναβρούν. Σύντομα, μάλιστα, θα το ανακοινώσουν επίσημα, αλλά χωρίς να πιεστούν».

 

Το ζευγάρι έχει να πραγματοποιήσει κοινή εμφάνιση από τις 10 Απριλίου. Μάλιστα, ως αιτία χωρισμού αναφέρεται η ζήλια του 41χρονου supermodel προς τον σύζυγό της: «Ζήλευε υπερβολικά όλες τις γυναίκες που ήταν φίλες του και ο ίδιος είχε κουραστεί πολύ με αυτό. Ο Τζέιμι μάλιστα αποκάλυψε ότι η κρίση στο γάμο τους είχε ξεκινήσει πριν αρκετό καιρό» αναφέρει πηγή του ίδιου ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης:

"Φρενίτιδα" στα ξένα περιοδικά για τη Μπέτυ Μπαζιάνα - Αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα για το αν εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη και για την...κρεβατομουρμούρα που υπέστη ο Τσίπρας

Η Σίντι Κρόφορντ βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» της μόδας

 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight