Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σουηδός νικητής της φετινής Eurovision Μανς Ζελμερλόου έβγαλε cd και δήλωσε πως δεν είναι γκέι

Ο Σουηδός νικητής της φετινής Eurovision...

Στο μεταξύ στην Στοκχόλμη θα πραγματοποιηθεί η 61η Γιουροβίζιον το 2016

To αντιλαμβάνομαι πως είναι ακόμα κατακαλόκαιρο, περίοδος διακοπών και αφόρητης ζέστης συν η άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας μας καθώς κι ότι η επόμενη Eurovision αργεί ακόμα, ωστόσο ήδη γνωστοποιήθηκε εδώ και δύο εβδομάδες που θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός του 61ου Διαγωνισμού τραγουδιού τον Μάιο του 2016.

Όπως αναφέρει το σάιτ του Ogae Greece, ανακοινώθηκε από το επίσημο σάιτ της Eurovision (eurovisiontv), πως ο επόμενος 61ος κατά σειρά, διαγωνισμός τραγουδιού θα γίνει στην πρωτεύουσα της φετινής νικήτριας χώρας Σουηδίας, την Στοκχόλμη και συγκεκριμένα στο Globe Arena, στις 10, 12 και 14 Μαΐου 2016 (ημιτελικοί και τελικός αντίστοιχα). Θα είναι η 2η φορά που θα φιλοξενηθεί ο δημοφιλής διαγωνισμός στο συγκεκριμένο στάδιο χωρητικότητας 14.000 – 16.000 θεατών περίπου, μιας και εκεί είχε γίνει η Eurovision το 2000 μετά τη νίκη της Σαρλότ Περέλι το '99 στην Ιερουσαλήμ. Τα εισιτήρια δεν αναμένεται να διευθετηθούν πριν από το Γενάρη της επόμενης χρονιάς.

Να θυμίσουμε πως στην φετινή 60η Γιουροβίζιον, στη Βιέννη της Αυστρίας, μετά από έναν υπέροχο Μεγάλο Τελικό, όπου διαγωνίστηκαν 27 χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και την μπαλάντα «One last Breath» που τελικώς ήρθε 19η και η Κύπρος, μεγάλη νικήτρια της βραδιάς της 23ης Μαίου 2015, ανακηρύχθηκε η Σουηδία με τον 29χρονο χαρισματικό ερμηνευτή Måns Zelmerlow και το τραγούδι του «Heroes» με 365 βαθμούς, το οποίο διέθετε και μήνυμα κατά του bullying και μία καταπληκτική σκηνοθεσία με ωραία οπτικά εφέ.

Δεύτερη έμεινε τελικά η Ρωσία με 303 βαθμούς και την Πολίνα Γκαγκαρίνα του «A Million Voices» ενώ τρίτη κατετάγη το απόλυτο φαβορί Ιταλία με 292 βαθμούς και το οπερετικό «Grande Amore» των Il Volo, το καλύτερο κατά πολλούς κομμάτι της φετινής Γιουροβίζιον. Η Αυστραλία, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά για να τιμήσει τα 60 χρόνια του διαγωνισμού, τα κατάφερε μία χαρά με τον Γκάι Σεμπάστιαν παίρνοντας στην πέμπτη θέση.

Η Σουηδία με τη φετινή νίκη της έφτασε αισίως τις 6 (έξι). Τέλος να αναφέρουμε πως εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί το νέο cd του Σουhδού νικητή Μανς Ζελμερλόου που παλιότερα είχε δουλέψει ως μπάρμαν στη Ρόδο, με τίτλο «Perfectly Damaged» το οποίο περιλαμβάνει την Γιουροβιζιονική επιτυχία «Heroes» και άλλα κομμάτια. Mία πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε στο youtube.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο μεταξύ σε Ιταλικό μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό (ή στην Ιταλική έκδοση του Vanity Fair ή στο Grazia) ο Ζελμερλόου δήλωσε πως «δεν είναι γκέι» καθώς μετά τη νίκη του στην Εurovision και λόγω του ότι είναι πολύ εμφανίσιμος, ακούστηκαν φήμες για την ερωτική του ζωή.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight