Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φρούριο το δικαστικό μέγαρο για την μεταγωγή των μελών του κυκλώματος εμπορίας όπλων - Οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Φρούριο το δικαστικό μέγαρο για τ...

Τους βαρύνουν κακουργηματικές κατηγορίες

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση σήμερα οδηγούνται στην Δικαιοσύνη οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για πλημμεληματικές πράξεις. Ο κύριος όγκος των κατηγορουμένων θα απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

 

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα προκειμένου να απολογηθούν οι 12 που φέρονται να εμπλέκονται στην πολύκροτη πλέον υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε όπλα. Οι υπόλοιποι τρεις, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε επίπεδο πλημμελήματος θα δικαστούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι συνολικά 15 συλληφθέντες οδηγήθηκαν αργά χθες το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείαςκαι παρουσιάστηκαν ενωπιον του εισαγγελέα.

Εναντίον τους " σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωκση, της παράνομης εισαγωγής, μεταφοράς, κατοχής, διακίνησης, πώλησης, αγοράς, κατασκευής και τροποποίησης όπλων και φυσιγγίων και της κατοχής ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρονικό της εξάρθρωσης του κυκλώματος από την αστυνομία

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις