Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΔΕΙΤΕ πόσα σκοπεύουν να χαλάσουν για διακοπές φέτος οι πλούσιοι

ΔΕΙΤΕ πόσα σκοπεύουν να χαλάσουν για δια...

Κατά μέσο όρο

Μπορεί οι περισσότεροι να κάνουν λόγο για κρίση στην παγκόσμια οικονομία, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλους, και ιδιαίτερα για τους δισεκατομμυριούχους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την BMO Private Bank διαπιστώθηκε ότι οι Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι σκοπεύουν να ξοδέψουν κατά μέσο όρο 13.429 δολάρια φέτος για τις διακοπές τους.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι περισσότεροι προτιμούν να ταξιδεύουν συνήθως τις μη τουριστικές περιόδους, δηλαδή κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου και επιλέγουν κοντινούς προορισμούς.

Μάλιστα, δεν αποτελεί έκπληξη ότι 1 στους 5 προτιμούν ξενοδοχεία πέντε αστέρων, ενώ ένας μικρότερος αριθμός προτιμά το time sharing.

Η έρευνα αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι οι σημερινοί πλούσιοι προτιμούν να δαπανούν τα χρήματά τους σε ταξίδια αναψυχής παρά σε υλικά αγαθά. Το γεγονός αυτό έχει φέρει με την σειρά του άνοδο στα έσοδα των υπερπολυτελών ξενοδοχείων, των αεροπορικών εταιρειών, των εταιριών ενοικίασης ιδιωτικών τζετ αλλά και άλλων εταιρειών της τουριστικής βιομηχανίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά