Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ταινία τρόμου «Victor Frankenstein» το Νοέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η ταινία τρόμου «Victor Frankenstein» το...

Πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Μακ Αβόι και Ντάνιελ Ράντκλιφ

Δυο από τους πιο ταλαντούχους κινηματογραφικούς αστέρες παγκοσμίως, ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Τζέιμς ΜακΑβόι, τον οποίο είχαμε δει και στην Οσκαρική «Εξιλέωση» αλλά και στην «Ύποπτη Συνωμοσίας» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων -λόγω της εκπληκτικής του κινηματογραφικής εξέλιξης ως Χάρι Πότερ - Ντάνιελ Ράντκλιφ, δίνουν σάρκα και οστά σε μια από τις πιο διάσημες ιστορίες της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Ο 36χρονος Τζέιμς ΜακΑβόι είναι ο Βίκτορ Φον Φράνκενσταϊν και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ πρωταγωνιστεί στο πλευρό του ως Ιγκόρ, σε μια μοναδική, ανατριχιαστική και πρωτότυπη εκδοχή του κλασικού γοτθικού μυθιστορήματος της Μέρι Σέλεϊ. Θα θυμάστε βέβαια και την ταινία όπου το τέρας του Φράνκεσταιν είχε υποδυθεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα το 1994.

Με τον Ιγκόρ ως αφηγητή, βλέπουμε την σκοτεινή καταγωγή του βασανισμένου νεαρού βοηθού, την λυτρωτική φιλία του με τον νεαρό φοιτητή ιατρικής, Βίκτορ Φον Φράνκενσταϊν, και γινόμαστε μάρτυρες στην ιστορία της εξέλιξης του Φράνκενσταϊν στον άνδρα –και τον μύθο- που γνωρίζουμε σήμερα.

Οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας δόθηκαν στη δημοσιότητα και αποτυπώνουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, το σκοτεινό αλληγορικό σύμπαν του σπουδαίου μυθιστορήματος.

Σκηνοθεσία: Πολ ΜακΓκίγκαν

Ηθοποιοί: Τζέιμς ΜακΑβόι, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ, Άντριου Σκοτ, Μαρκ Γκάτις.

*Η ταινία σε σκηνοθεσία του Σκωτσέζου Paul McGuigan θα βγει σε διανομή της 20th Century Fox στις 25 Νοεμβρίου 2015 στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture