Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με βρισιές υποδέχτηκαν την... ημιλιπόθυμη σατανική χήρα του καπετάνιου στα δικαστήρια- Τι λέει ο τραγικός πατέρας- BINTEO

Με βρισιές  υποδέχτηκαν την... ημιλιπόθυ...

Η συζυγοκτόνος πέρασε στις 9:30 το κατώφλι των δικαστηρίων Ναυπλίου

Με αποδοκιμασίες, βρισιές και απειλές υποδέχτηκαν συγγενείς και φίλοι του άτυχου καπετάνιου στα δικαστήρια Ναυπλίου το πρωί τη Δήμητρα Βούλγαρη.

Η 38χρονη σατανική χήρα δολοφόνησε τον άνδρα της Θανάση Λάμπρου πριν από 7 μήνες και μέχρι πριν από λίγες ημέρες έπαιζε θέατρο, προσποιούμενη ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Η συζυγοκτόνος πέρασε στις 9:30 το κατώφλι των δικαστηρίων Ναυπλίου, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί και λίγο αργότερα βγήκε σε άθλια κατάσταση, ημιλιπόθυμη.

Σημειώνεται ότι ο προηγούμενος δικηγόρος της κατηγορούμενης παραιτήθηκε από την υπεράσπισή της, επικαλούμενος πρόβλημα συνεννόησης με την πελάτισσά του και από χθες ανέλαβαν οι κύριοι Βασίλης Ρομποτής και Σπύρος Ρομποτής.

Κατά την έξοδό της από τα δικαστήρια συγγενείς και φίλοι του θύματος ξέσπασαν, αντικρίζοντάς την υποβασταζόμενη και ντυμένη στα μαύρα. Άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος, ο οποίος μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ δήλωσε: "Να σαπίσει στη φυλακή".

paratiritisnews- Aργολικές Ειδήσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις