Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οικογενειακή τραγωδία στην εθνική Αθηνών - Λαμίας

Οικογενειακή τραγωδία στην εθνική Αθηνών - Λαμίας

Σκοτώθηκε η μάνα, σοβαρά τραυματίες πατέρας και τα δυο παιδιά τους

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στο 185 χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας μεταξύ Καμένων Βούρλων και Μώλου όταν ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του. Νεκρή ανασύρθηκε μία 30χρονη γυναίκα, ενώ τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ο οδηγός του οχήματος και σύζυγός της, καθώς και τα δύο παιδιά τους.

Στις 2.00 το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ της οικογένειας που κινείτο στην άκρα δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς τη Λαμία, χτύπησε πάνω σε ένα κράσπεδο γέφυρας, με συνέπεια να ξεφύγει από την πορεία του και να προσκρούσει στη συνεχεία σε άλλα κράσπεδα και στις μπάρες.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες απεγκλώβισαν νεκρή την 30χρονη συνοδηγό, από την πλευρά της οποίας βρισκόταν το σημείο πρόσκρουσης στο κράσπεδο, σοβαρά τραυματία τον οδηγό, αλλά και ένα από τα δύο παιδιά.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ η αστυνομία, που διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διέκοψε την κίνηση στο ρεύμα προς Λαμία (η κίνηση διεξάγεται πλέον από παραδρόμους μέχρις ότου απομακρυνθεί το αυτοκίνητο και αποκατασταθεί η κυκλοφορία).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις