Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ φωτογραφίζεται με Γαρμπή - Σχοινά στη Μύκονο-ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ φωτογραφίζεται με Γαρμπή...

Τι συνέβη στο νησί των ανέμων

Με τον Ρίτσαρντ Γκιρ (;) συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου o Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή και οι φωτογραφίες ήταν… αναπόφευκτες! Ο Διονύσης και η Καίτη γνώρισαν από κοντά τον άλλοτε γοητευτικό ηθοποιό που επέλεξε την Μύκονο για να κάνει τις διακοπές του και συνομίλησαν μαζί του αρκετή ώρα.

Η Καίτη μοιράστηκε αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση που είχε στο νησί των Ανέμων με τους διαδικτυακούς της φίλους συγκεντρώνοντας πολλά likes, με το σχόλιο «Αγαπημένος Richard Gere! #RichardGere #KaitiGarbi #DionysiSxoinas #Mykonos #Greece». Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα σχόλια για την εμφάνιση, ή καλύτερα την… αλλαγή στο πρόσωπο του Γκιρ, από τους θαυμαστές της δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, καθώς τα σημάδια των πλαστικών επεμβάσεων στο πρόσωπο του αγαπημένου ηθοποιού είναι εμφανή. Ελπίζουμε να μην έχουμε μία δεύτερη περίπτωση Μικι Ρουρκ...

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ πάντως ήταν χαλαρός, με βερμούδα, μπλε μπλουζάκι και φυσικά με… σαγιονάρες. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν μαζί του βρισκόταν η 30χρονη σύντροφός, του Αλεχάντρα Χάλκε. Ο Διονύσης και η Καίτη από τη άλλη, βρίσκονται στη Μύκονο συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά, αφού ο Διονύσης έχει κλείσει  εμφανίσεις στο νησί.

Το Mykonos Live Tv από τη μεριά του, κυκλοφορεί αποκλειστικό βίντεο με τον φερόμενο ως Ρίτσαρντ Γκιρ στο αεροδρόμιο και κάνει λόγο για σωσία του. Στα πλάνα διακρίνονται ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή να περπατούν και από πίσω τους να ακολουθεί ο... μυστηριώδης κύριος Γκιρ συνοδευόεμενος από μια γυναίκα.

Οι παπαράτσι του νησιού είναι κατηγορηματικοί και θεωρούν ότι πρόκειται σίγουρα για σωσία! Το Mykonos Live Tv έκανε ρεπορτάζ. Επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρεία, η οποία αρνήθηκε ότι υπήρχε το όνομα Ρίτσαρντ Γκιρ στην λίστα επιβατών...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight