Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλιάτσικας - Μηλιώκας στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πλιάτσικας - Μηλιώκας στο Φεστιβάλ Δήμου...

Αγαπημένα τραγούδια από το χθες και το σήμερα

Αγαπημένες μελωδίες από το χθες και το σήμερα μοιράστηκαν με το κοινό του Αμαλιείου και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Γιάννης Μηλιώκας, σε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση που έδωσαν στη σκηνή του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015.

Οι θεατές έδωσαν ραντεβού με αγαπημένα τραγούδια των δύο δημοφιλών τραγουδιστών μέσα από μία μουσική αναδρομή από το 1989 έως το 2015. Μουσικές και λόγια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων ζωντάνεψαν στη σκηνή του Αμαλίειου, ξυπνώντας νοσταλγικές μνήμες.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή πολύ γνωστών αλλά και «κρυμμένων» κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής διαδρομής του Φίλιππου Πλιάτσικα, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική πορεία του Γιάννη Μηλιώκα, δημιούργησαν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που χρωμάτισαν τη βραδιά.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνεχάρη τους δύο καλλιτέχνες για το έξοχο μουσικό «πάντρεμα» και ευχαρίστησε τους θεατές που, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στήριξαν με την παρουσία τους τη συναυλία καλώντας τους να συνεχίσουν να απολαμβάνουν βραδιές πολιτισμού στο Φεστιβάλ του Δήμου και από τα τέλη Αυγούστου οπότε θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Παρόντες στη μουσική βραδιά ήταν, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας, και η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Μαρία Πατούλη Σταυράκη.

Το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχιστεί το Σάββατο 29 Αυγούστου με τη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture