Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Interstellar» με τον Μάθιου Μακόναχι απόψε με ελεύθερη είσοδο στο λαικό θεατράκι στην οδό Γερμανού

«Interstellar» με τον Μάθιου Μακόναχι απ...

Ξεκινούν οι φετινές κινηματογραφικές προβολές της ΚΝΕ στην Πάτρα

Όπως ήδη έγραψε το thebest.gr, για 3η συνεχόμενη χρονιά οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Πάτρα πήραν την πρωτοβουλία να στήσουν θερινό σινεμά για ανέργους και νέα ζευγάρια στο Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο στην οδό Γερμανού και Ηλείας, λίγο πιο κάτω από τον ιερό ναό Παντοκράτορος.

Οι προβολές ξεκινούν απόψε Δευτέρα 27/7/2015 στις 21.30 το βράδυ με πρώτη ταινία το φιλμ επιστημονικής φαντασίας του Κρίστοφερ Νόλαν «Interstellar» με τον Μάθιου Μακόναχι, τον Ματ Ντέιμον και την Αν Χαθαγουέι. Επίσης παίζουν η Τζέσικα Τσάστεϊν, ο Γουές Μπέντλι, ο Κέισι Άφλεκ και ο Μάικλ Κέιν.

Καθώς μια ολοένα κι εντονότερη ξηρασία απλώνεται σε όλη τη Γη, το μέλλον της ανθρωπότητας μοιάζει ζοφερό. Τελευταία της ελπίδα ένα ταξίδι σε τρεις πιθανούς κατοικήσιμους πλανήτες ενός μακρινού γαλαξία. Οι τολμηροί αστροναύτες της αποστολής όμως, ανάμεσά τους και ο χήρος πατέρας δύο μικρών παιδιών, δεν ξέρουν αν και πότε θα επιστρέψουν.

Πρόκειται για ένα θεαματικό και συγκινητικό σε πολλά σημεία φιλμ που πρωτοπροβλήθηκε τον περασμένο χειμώνα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ καλύτερων Οπτικών Εφέ. Το «Interstellar» χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Αθηνόραμα ως πολυδιάστατο και οπτικά ευρηματικό, αν και ασυγκράτητα πομπώδες.

Οι επόμενες δύο προγραμματισμένες προβολές της ΚΝΕ είναι την Τετάρτη 29/7, η ταινία ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ: Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ και την Παρασκευή 31/7, ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ I.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture