Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εξώφυλλο με τις 35 γυναίκες που κατηγορούν τον Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση- ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Εξώφυλλο με τις 35 γυναίκες που κατηγορο...

Στο περιοδικό New York Magazine

Το περιοδικό New York Magazine κυκλοφορεί, φιλοξενώντας στο εξώφυλλό του 35 γυναίκες που κατηγορούν τον ηθοποιό Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση.

Το περιοδικό φωτογραφίζει κάθε μία από αυτές τις γυναίκες ξεχωριστά, αφηγείται την ιστορία κάθε μιας από αυτές και συνοδεύεται από ένα κείμενο της δημοσιογράφου Νορίν Μαλόουν.

«Δεν μπορούμε να εξαφανιστούμε. Βρίσκεται στο Διαδίκτυο και δεν μπορεί να εξαφανιστεί ποτέ». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι 35 γυναίκες που για πολύ καιρό κρατούσαν κρυφές τις ιστορίες τους.

Στο εξώφυλλο υπάρχει και μία άδεια καρέκλα, η οποία σύμφωνα με τους χρήστες του  Twitter συμβολίζει τα θύματα βιασμού, σεξουαλικής επίθεσης και κακοποίησης που φοβούνται υπερβολικά για να καταγγείλουν τα όσα τους έχουν συμβεί.

Ο Κόσμπι δεν έχει καταδικαστεί και εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο πρόσφατα ήρθε στο φως μια παλαιότερη κατάθεση του Κόσμπι, στην οποία παραδέχεται ότι είχε αγοράσει στη δεκαετία του 1970 ηρεμιστικά χάπια, με σκοπό να τα βάλει κρυφά στο ποτό γυναικών πριν τις βιάσει. Πάντως, μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί ότι τις νάρκωνε και ότι τις βίαζε.

Πολλές από τις γυναίκες λένε στο περιοδικό ότι όταν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν τις ιστορίες τους, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τις αποθαρρύνουν, λέγοντας ότι κανείς δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

Οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η υπόθεση είναι τόσο έντονες και έχουν οδηγήσει στην ακύρωση των περισσότερων από τα πρότζεκτ που ετοίμαζε ο Μπιλ Κόσμπι. Παράλληλα, ορισμένοι ζητούν από τον Μπαράκ Ομπάμα να αφαιρέσει από τον Μπιλ Κόσμπι το Μετάλλιο Ελευθερίας που του είχε δοθεί, με τον Αμερικανό πρόεδρο να σχολιάζει ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς «δεν υπάρχει προηγούμενο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight