Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι Ταξιδευτές έρχονται στα Καλάβρυτα για να ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι Ταξιδευτές έρχονται στα Καλάβρυτα για...

Το Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουλίου

Οι «Ταξιδευτές» το Σάββατο και την Κυριακή ολοκληρώνουν στα Καλάβρυτα τις παραστάσεις τους για την καλοκαιρινή περίοδο. Το Σάββατο 25 στο πανέμορφο Λειβάρτζι και την Κυριακή 26 Ιουλίου στην Κλειτορία.

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας, έδωσαν δύο πολύ πετυχημένες παραστάσεις με τα τρία μονόπρακτα του Νικ.Λάσκαρη, "Πνευματισμός", "Μις 'Εβανς" και "Καινούργιο Σπίτι", στο Άνω Καστρίτσι στις 19 Ιουλίου 2015 καθώς και στην 'Αγιο Βασίλειο στις 23 Ιουλίου 2015. Οι Πρόεδροι και των δύο δημοτικών διαμερισμάτων καλωσόρισαν με πολύ θέρμη τους Ταξιδευτές και τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους η οποία δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν.

Με ανακοίνωση τους η Ομάδα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει φορείς και ανθρώπους που βοήθησαν στην διεξαγωγή με επιτυχία αυτής της περιοδείας.

Ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Ανω Καστριτσίου κ.Χαράλαμπο Χρυσικόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κ.Παναγιώτη Σπυρόπουλο καθώς και τους κυρίους Γεώργιο Φωτόπουλο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και Νικόλαο Τσάμη που φρόντισε για την μεταφορά της Ομάδας.

Αντίστοιχα την κ.Τασία Μπιρλή Πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Αγ.Βασιλείου καθώς και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για την βοήθεια τους και την φροντίδα για την φιλοξενία της Ομάδας μετά την παράσταση. Επίσης τον κ.Βλαχογιάννη για την μεταφορά της Ομάδας.

«Παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε, όταν οι άνθρωποι λειτουργούν συλλογικά και με καλή διάθεση γίνονται θαύματα. Ετσι, και στα τοπικά διαμερίσματα, οι Ταξιδευτές συνάντησαν ανθρώπους που συνεργαζόμενοι αρμονικά έφεραν σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο την οργάνωση ώστε οι Ταξιδευτές να δώσουν τις δύο αυτές παραστάσεις και ο κόσμος για 2 ώρες να περάσει ευχάριστα και διασκεδαστικά και πάντα η είσοδος των Ταξιδευτών είναι ελεύθερη για όλους.»

«Κάτι που δεν θα γινόταν χωρίς την συμβολή και βοήθεια του Δημάρχου Καλαβρύτων καθώς και όλων τον τοπικών φορέων και οι Ταξιδευτές τους ευχαριστούν από καρδιά για τη στήριξη καθώς και για τη φιλοξενία. Επιπλέον, ξεχωριστά ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Καλαβρύτων κ.Νικόλαο Μαγκαφά που παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής φροντίζει τα τελευταία πέντε χρόνια να βοηθά ώστε να ανεβαίνει η Ομάδα στα Καλαβρυτοχώρια.»

Οι Ταξιδευτές ευχαριστούν επίσης για την ευγενική χορηγία της ηχητικής κάλυψης των παραστάσεων τον κ. Δαμιανό Απατάγγελο και το Ξενοδοχείο "Βυζαντινό". Τέλος, ιδιαίτερα θερμά ευχαριστώ και στον Πρόεδρος της Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας κ.Νίκο Μαντά, χωρίς τον οποίο η Ομάδα δεν θα υπήρχε.

(Οι φωτογραφίες είναι από την εμφάνιση της Ομάδας στο Ανω Καστρίτσι καθώς στον Αγ.Βασίλειο και είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View