Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το κοινωνικό φιλμ "Χαμένος Παράδεισος" με τον Μπενίστιο Ντελ Τόρο από την Πέμπτη στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Το κοινωνικό φιλμ "Χαμένος Παράδεισ...

Παίζει και ο Τζος Χάτσερσον

Το κοινωνικό φιλμ «Χαμένος Παράδεισος – Escobar, Paradise Lost» σε σενάριο και σκηνοθεσία Αντρέα Ντι Στέφανο, θα διαδεχθεί το θρίλερ «Σκοτεινός τόπος» με την Σαρλίζ Θερόν (παίζεται κι απόψε στις 22.00) στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, στην οδό Σώμερσετ, από την Πέμπτη 23 Ιουλίου έως και την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015.

Ώρα έναρξης προβολής στις 22.00.

Διάρκεια: 114 λεπτά.

Πρόκειται για Γαλλο-ισπανική κινηματογραφική παραγωγή που είχε προβληθεί πριν λίγους μήνες στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε. Έχει ενδιαφέρον θέμα και παίζουν γνωστοί ηθοποιοί όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπενίσιο Ντελ Τόρο, ο νεαρός Τζος Χάτσερσον, ο οποίος είναι γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες «Hunger Games – Αγώνες Πείνας» και οι Κάρλος Μπαρδέμ, Κλαούντια Τράισακ.

Στο Μεντεγίν του 1991 ένας νεαρός Καναδός ερωτεύεται μια όμορφη Κολομβιανή, ανιψιά του αρχηγού του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ. Ως μέλος της οικογένειας πια, αναμειγνύεται άθελά του στις δουλειές του αυταρχικού πατριάρχη, ο οποίος κάποια στιγμή του αναθέτει μια κρίσιμη όσο και επικίνδυνη αποστολή.

Όπως είχε γράψει το περιοδικό Αθηνόραμα, πρόκειται για ένα κοινωνικό φιλμ με στοιχεία θρίλερ, βιογραφικού χαρακτήρα που συνδυάζει το οικογενειακό δράμα και το ιστορικό ντοκουμέντο. Ο Μπενίτσιο Ντελ Τόρο που υποδύεται τον θρυλικό έμπορο ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ είχε τιμηθεί με Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για το φιλμ «Traffic» του Στίβεν Σόντεμπεργκ το 2000.

Το τηλ. του σινέ Κάστρο στο Ρίο, είναι το 2610 - 994 765.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture