Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Ανδριάννα Μπάμπαλη και ο Ρους στο Φεστιβάλ Σερίφου

Η Ανδριάννα Μπάμπαλη και ο Ρους στο Φεστ...

Την Τέταρτη 29 Ιουλίου

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2015 φιλοξενεί την Ανδριάννα Μπάμπαλη και τον Ρους, τη Τετάρτη 29 Ιουλίου, στις 21.15, στο Θέατρο της Κάτω Χώρας.

Τραγουδιστές, τραγουδοποιοί, συνθέτες, δυο νέοι συνομήλικοι, συνεργάτες για πρώτη φορά φέτος, που έχουν τους  ίδιους μουσικούς κώδικες,  που τους ενώνουν οι ίδιες μουσικές καταβολές, δηλαδή, το ελληνικό ροκ: των Νίκου Πορτοκάλογλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκου Παπάζογλου και των γνωστών συγκροτημάτων “Τρύπες” και “Ξύλινα Σπαθιά”.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη σπούδασε οικονομικά και μουσική, ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Νίκο Πορτοκάλογλου από το 1998 και ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι “Δεν είν' αργά” που είναι η μουσική της ελληνικής βραβευμένης ταινίας “Μπραζιλιέρο”. Έχει βραβευτεί για τα τραγούδια της, έχει γυρίσει πολλά δικά της άλμπουμ, έχει γράψει μουσική και τραγούδια για κινηματογραφικά και τηλεοπτικά έργα που έγιναν επιτυχίες και την καθιέρωσαν στο ευρύ κοινό όπως το  “Είσαι εσύ ο Άνθρωπός μου” από την τηλεοπτική ταινία το Νησί βασισμένη στο βιβλίο της  Βικτόρια Χίσλοπ. Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες των Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ηλία Λιούγκου, Ορφέα Περίδη, Χρήστου Θηβαίου κ.α.

Ο Γιώργος Ρους, που το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Γεωργιάδης αλλά είναι γνωστός και ως Rous, σπούδασε τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή και άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από το 1999 όταν δημιούργησε το συγκρότημα “Λάθος Πόρτα”. Έχει βραβευτεί για τα τραγούδια του και έγινε γνωστός από τις επιτυχίες του “Εξαιρέσεις”, “Μαριονέττες”, “Το Κόκκινο Φως”, “Ιδιαίτερη Σχέση” από την ταινία του Νίκου Ζαπατίνα “Μια Φορά κι Ένα.. Mωρό” και το γνωστό και χιλιοτραγουδισμένο “Ένα Φιλί” που  ερμήνευσε η Χάρις Αλεξίου.

Μαζί, οι δύο νέοι πολυπράγμονες καλλιτέχνες, θα παρουσιάσουν γνωστές παλιές και νέες δημιουργίες τους.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Σερίφου σας περιμένει στο μαγικό θέατρο της Κάτω Χώρας. Από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 13 Αυγούστου 2015 η μουσική θα γεμίσει το Αιγαίο και θα συνδέσει τον ουρανό με τη θάλασσα σαν φυσικό σκηνικό στο κοίλο θέατρο της Σερίφου. Με στόχο την εξάπλωση της τέχνης και του πολιτισμού, της σύνδεσης του πολιτισμού με τον τουρισμό αλλά την εξωστρέφεια του νησιού στον κόσμο, το Φεστιβάλ Σερίφου ανοίγει τις πύλες του με ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο της μουσικής.

Πληροφορίες:

Άνω χώρα Σερίφου,

84005 Σέριφος, Κυκλάδες

Εισιτήρια: 10 € (Εκπτωτικό 7 €)

Ώρα έναρξης: 21:15

Email : [email protected]

https://www.facebook.com/SerifosFestival

Τηλ. 6970650811 / 2108628187 / 2281052566

LINOS.PRO

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View