Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τελικά από αυτή την Πέμπτη στις Ελληνικές αίθουσες το θρίλερ "Σκοτεινός Τόπος" με την Σαρλίζ Θερόν

Τελικά από αυτή την Πέμπτη στις Ελληνικέ...

Θα έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση (ήταν αρχικά να βγει στις αίθουσες στις 2 Ιουλίου αλλά αναβλήθηκε λόγω των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα) θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 η νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την κούκλα βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Σαρλίζ Θερόν.

Ο λόγος για το συγκλονιστικό και πολύ ενδιαφέρον όπως λέγεται, θρίλερ μυστηρίου, «Dark places – Σκοτεινός Τόπος» σε σκηνοθεσία Ζιλ Πακέ Μπρένερ. Το σενάριο του φιλμ βασίζεται στο βιβλίο της συγγραφέως του μπεστ σέλερ «Το Κορίτσι που εξαφανίστηκε» που έγινε ταινία με την Ρόζαμουντ Πάικ και τον Μπεν Άφλεκ, Τζίλιαν Φλιν.

Η Θερόν υποδύεται το ρόλο της Λίμπι, της μόνης που επιβίωσε από ένα μακελειό που της στέρησε την μητέρα της και τις αδερφές της. Πιστεύοντας ότι για την επίθεση είναι υπεύθυνη μια σατανική αίρεση, η Λίμπι καταθέτει εναντίον του αδερφού της που είναι μπλεγμένος στην αίρεση αυτή. Τριάντα χρόνια μετά τους φόνους, συναντά μια μυστική ομάδα ερασιτεχνών ντετέκτιβ που ξεκινούν την δική τους έρευνα για τα γεγονότα πιστεύοντας ότι ο αδερφός της Λίμπι είναι αθώος. Για να τους βοηθήσει, η Λίμπι θα πρέπει να ξεθάψει επώδυνες μνήμες και να συνειδητοποιήσει ότι το παρελθόν δεν είναι αυτό που φαίνεται...

Πρωταγωνιστούν ακόμα εκτός της Charlize Theron, η Chloë Grace Moretz και ο Nicholas Hoult που τον είδαμε πρόσφατα και στο νέο φιλμ «Mad Max» επίσης δίπλα στην Θερόν.

Στις ΗΠΑ η ταινία «Σκοτεινός Τόπος» όπου επίσης παίζει η Κριστίνα Χέντρικς, θα βγε στις αρχές Αυγούστου.

Το φιλμ διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Odeon.

Το φιλμ από 9 Ιουλίου θα αρχίσει να προβάλλεται και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture