Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H βόλτα για μπάνιο κατέληξε σε τραγωδία - Νεκρός σε τροχαίο ένας 24χρονος στο δρόμο Αντιρρίου - Ιωαννίνων

H βόλτα για μπάνιο κατέληξε σε τραγωδία ...

Σοβαρά έχουν τραυματιστεί δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο

Τραγική κατάληξη είχε για νεαρό άνδρα επιβαίνοντα το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Κυψέλης του δήμου Αγρινίου.

Ο 24χρονος που επέβαινε μαζί με τρία ακόμη νεαρά άτομα, στο αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα,  εξέπνευσε τελικά στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και διακομίστηκε μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι η πρώτη εικόνα ήταν ότι οι επιβαίνοντες δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά, ο 24χρονος , με καταγωγή από τα Οχθια υπέστη  εσωτερική αιμορραγία μετά το ατύχημα, που οδήγησε τελικά στον θάνατό του, σύμφωνα με το σάιτ agriniopress.gr, απ’ όπου και η φωτ.

Βαριά είναι τελικά και οι δύο νεαρές που επέβαιναν στο ίδιο όχημα, αδερφές μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρουν πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο. Ο νεαρός που εξέπνευσε, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτοικος Αγρινίου όπως και οι δύο κοπέλες που φέρουν σοβαρά τραύματα. Ελαφρύτερα είναι ο νεαρός οδηγός του  αυτοκινήτου, καθώς και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Η παρέα των τεσσάρων νεαρών ήταν καθ’οδόν για μπάνιο, όταν συνέβη το σοβαρό τροχαίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις