Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το sea track στα Βραχνέικα δεν φαίνεται να εξυπηρετεί τα άτομα με κινητικά προβλήματα-Παράπονα για τη φετινή θέση

Πάτρα: Το sea track στα Βραχνέικα δεν φα...

Δειτε ΦΩΤΟ

Την ειδική κατασκευή που επιτρέπει στα άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες να μπαίνουν στη θάλασσα και να απολαμβάνουν το μπάνιο τους απέκτησαν πριν απο δυο ημέρες τα Βραχνεικα.

Στην παραλία, απέναντι ακριβώς από την εκκλησία της Ευαγγελίστριας τοποθετήθηκε το sea track που βοηθά τα ΑΜΕΑ να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα.
Οι χρήστες όμως της καρέκλας φαίνεται οτι διαπιστώνουν σημαντικά προβλήματα σε οτι αφορα το σημείο που έχει τοποθετηθεί. Όπως αναφέρει άτομο με κινητικά προβλήματα στο thebest.gr :

"λόγω της λάθος τοποθέτησής της, πρέπει να "περπατήσω"(;) 10 μέτρα, μέχρι να ανέβω πάνω στην καρέκλα. -ενώ θα μπορούσε και θα ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει χώρος ακριβώς δίπλα(αριστερά) από την καρέκλα, ώστε να χωράει να παρκάρει το αμάξι, και ο χρήστης να επιβιβάζεται ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. Θυμίζω πως η επιβίβαση στην καρέκλα γίνεται από την αριστερή της πλευρά, εκεί όπου σήμερα υπάρχει ένα δέντρο, και κάποια μικρά φυτά όπως φαίνεται και στην φωτογραφία (συννημένο αρχέιο). Επίσης η καρέκλα είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται την παραμικρή βοήθεια συνοδού, και να την χρησιμοποιεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, κάτι το οποίο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, αφού πρέπει να "περπατήσω"(;)-να κατέβω από το αμάξι και να ανέβω στο αναπηρικό αμαξίδιο(;;) εως να φτάσω στην καρέκλα. Επίσης θυμίζω πως πέρυσι, η καρέκλα είχε τοποθετηθεί κατά άριστο τρόπο σε διαφορετικό σημείο της παραλίας των βραχνείκων".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις