Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η κομεντί "Πώς Να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος"με τον Πιρς Μπρόσναν από 16 Ιουλίου στις αίθουσες

Η κομεντί "Πώς Να Κάνετε Έρωτα σαν ...

Δείτε το σχετικό τρέιλερ

Η κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Πώς Να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος - How to Make Love like an Englishman», σε σκηνοθεσία του Σκωτσέζου Τom Vaughan με πρωταγωνιστές τον 62χρονο Ιρλανδό πρώην Τζέιμς Μποντ, Πιρς Μπρόσναν, την Σάλμα Χάγιεκ, την Τζέσικα Άλμπα και τους Μπεν Μακένζι και Μάλκολμ Μακ Ντάουελ, θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015.

Στην σοφιστικέ και σέξι αυτή ρομαντική κομεντί με τον ιδιαίτερο τίτλο «Πώς να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος» που ήδη προβάλλεται εδώ και ένα μήνα στην Δανία, ο συμπαθής Πιρς Μπρόσναν θα βρεθεί ανάμεσα στις εκρηκτικές  Σάλμα Χάγιεκ και Τζέσικα Άλμπα. Ο Μπρόσναν υποδύεται έναν καθηγητή πανεπιστημίου στο Κέιμπριτζ που θα βρει τον δάσκαλο του, στο πρόσωπο της 48χρονης Μεξικάνας στην καταγωγή ηθοποιού Σάλμα Χάγιεκ και θα αναγκαστεί να επαναπροσδιορίσει τη γεμάτη ερωτικές περιπέτειες ζωή του, αφότου αφήσει την Τζέσικα Άλμπα, φοιτήτρια του στο πανεπιστήμιο και ετεροθαλή αδελφή της Χάγιεκ, έγκυο.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες σε διανομή από την εταιρεία Tanweer και είναι πολύ πιθανό να έρθει για προβολή και στην Πάτρα είτε στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε είτε στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture