Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ελλάδα παραμένει ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός για τους Γερμανούς

Η Ελλάδα παραμένει ένας ασφαλής τουριστι...

Τι διαβεβαιώνει η Γερμανική Ομοσπονδία Τουρισμου

Oι Γερμανοί τουρίστες συνεχίζουν να επισκέπτονται μαζικά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, διαβεβαιώνει η Γερμανική Ομοσπονδία Τουρισμου (DRV), που επισήμανε επιπλέον ότι δεν έχει καταγράψει καμία ακύρωση κρατήσεων παρά το κλείσιμο των τραπεζών και το μαζικό «όχι» των Ελλήνων στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

«Ακόμα και μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, οι πελάτες των τουριστικών πρακτορείων δεν εγκαταλείπουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και δεν ακυρώνουν τη διαμονή τους», υπογραμμίζει το DRV σε δελτίο Τύπου, όπου υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα, οι παραλίες της και ο ήλιος της συνεχίζουν να παραμένουν «αυτό το καλοκαίρι ένας από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών».

Διακόσιοι έως διακόσιοι πενήντα χιλιάδες Γερμανοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για διακοπές, ένας αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες ενόψει της έναρξης της περιόδου των θερινών διακοπών σε πολλά κρατίδια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τον περασμένο χρόνο, περίπου 2,5 εκατομμύρια Γερμανοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα, αριθμός αυξημένος κατά 8,5% σε σύγκριση με το 2013. Πρόκειται για μία τάση που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω φέτος, σύμφωνα με προβλέψεις που είχαν ανακοινωθεί.

Πηγή:Zougla.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις