Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Podemos: Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει λογική συμφωνία- Ενισχύθηκε η διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας

Podemos: Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει λ...

Δηλώσεις από τον Πάμπλο Ιγκλέσιας

"Το 'όχι' στο δημοψήφισμα ενισχύει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας για να επιτύχει μια λογική συμφωνία", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, επικεφαλής του Podemos. "Είμαι πολύ αισιόδοξος, είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια συμφωνία".

Ερωτηθείς αν το δημοψήφισμα ήταν καλό για το κόμμα του, ο Ιγκλέσιας δήλωσε: "Δεν είναι ότι το 'όχι' είναι καλό για το Podemos, είναι καλό για τον λαό της Ευρώπης... Δεν πρέπει να μας ανησυχεί η Δημοκρατία".

Ο αρχηγός του Podemos χαρακτήρισε το ελληνικό δημοψήφισμα πολιτικό ορόσημο για την Ευρώπη και πρόσθεσε πως πρόκειται να συζητήσει το αποτέλεσμά του αργότερα σήμερα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα το Podemos είχε καταδικάσει "παρεμβάσεις, χειραγωγήσεις και ψεύδη" εκ μέρους των ευρωπαϊκών θεσμών με στόχο να χαρακτηρισθεί το "όχι" ψήφος κατά της Ευρώπης.

"Το μήνυμα του ελληνικού λαού είναι σαφές: εσείς στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, δεν είστε υπεράνω των λαών μας, δεν είσαστε υπεράνω της δημοκρατίας και το ευρωπαϊκό σχέδιο δεν σας ανήκει", τόνισε το αριστερό ισπανικό κόμμα σε δήλωση που εξέδωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις