Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η εντυπωσιακή...έξοδος από το Υπουργείο του παραιτηθέντα Βαρουφάκη-"Γκρεμίστηκαν" δίκυκλα-Έφυγε αγκαλιά με τη Δανάη στη μηχανή-"Πρόδωσε"Τσακαλώτο

Η εντυπωσιακή...έξοδος από το Υπουργείο ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Πανδαιμόνιο επικράτησε κατά την αποχώρηση του παραιτηθέντα Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη από το κτίριο του Υπουργειου. Δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία είχαν κλείσει το πεζοδρόμιο και το δρόμο ενώ στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν για μια δήλωση τον κ. Βαρουφάκη έριξαν κάτω σχεδόν όλα τα σταθμευμενα δίκυκλα!

Μάλιστα η "φωτογραφική" δήλωσή του σχολιάστηκε ιδιαιτερα αφού σχεδόν αποκάλυψε ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών θα είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος .Ο κ. Βαρουφάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι αύριο θα είναι πάλι παρών στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο...« Πιστεύω οτι ο Αλ. Τσίπρας θα ανακοινώσει τον Ευκλείδη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

Ο ίδιος αποχώρησε μετά τις δηλώσεις με την αγαπημένη του μηχανή και τη σύζυγό του Δανάη Στράτου να επιβιβάζεται επίσης στο δίκυκλο κρατώντας σφιχτά αγκαλιά τον σύντροφό της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις