Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ξαναχτύπησε" ο μαϊμού εισαγγελέας που ζητά χρήματα για να βοηθηθούν τάχα οι αναξιοπαθούντες

"Ξαναχτύπησε" ο μαϊμού εισαγγε...

Ανακοίνωση από τον Άρειο Πάγο

Ξανακτύπησε και πάλι ο εισαγγελέας «μαϊμού» του Αρείου Πάγου ο οποίος ζητάει να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό του για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το γεγονός έχει λάβει διαστάσεις, σε σημείο που ανάγκασαν την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουσταμάνη να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, καθώς ο εισαγγελέας «μαϊμού» έχει αναπτύξει έντονη δράση το τελευταίο διάστημα.

Ο υποτιθέμενος εισαγγελέας, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε επί των ημερών του αειμνήστου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Κρουσταλλάκη, στην πραγματικότητα ήταν κρατούμενος, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί και συνεχίζει ακάθεκτος το επωφελές έργο του.

Ο εισαγγελέας μαϊμού τηλεφωνεί σε προέδρους διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες συμβούλους τραπεζικών εταιρειών, καναλάρχες, εκδότες εφημερίδων, διοικητές κρατικών νοσοκομείων, Μητροπολίτες, ηγουμένους Ιερών Μονών κ.λπ. και ζητάει να συνδράμουν οικονομικά, για λόγους φιλανθρωπίας, σε δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα.

Εμφανίζεται ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ή αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, με το όνομα Κωνσταντίνος Ρούσος και τους ζητεί να συνδράμουν οικονομικά, για λόγους φιλανθρωπίας, σε  δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα.

Για να διευκολύνει μάλιστα τα θύματά του, δίνει και το λογαριασμό που διατηρεί στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προκειμένου να κατατεθούν τα χρηματικά ποσά της φιλανθρωπίας τους.

Για να γίνει πιο πιστευτός δίνει και άσχετο αριθμό κινητού τηλεφώνου, που ανήκει δήθεν σ’ αυτόν, μήπως τα θύματά του χρειαστούν κάποιες πληροφορίες.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σε σημερινή ανακοίνωσή της, μεταξύ των άλλων, αναφέρει:

«Επειδή τα φαινόμενα αυτά έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες και οι ενέργειες αυτές συνιστούν αξιόποινη πράξη, κρίνουμε αναγκαίο να ανακοινώσουμε τα ανωτέρω προς αποφυγή παραπλάνησης όσων δέχονται ανάλογα τηλεφωνήματα, αφού ούτε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ούτε οι Αντεισαγγελείς Αρείου Πάγου ουδέποτε έχουν ζητήσει, ούτε πρόκειται να ζητήσουν, τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων».
Το γεγονός είναι γνωστό στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εδώ και χρόνια. Μάλιστα, για μία περίπτωση που μπόρεσε να αποδειχθεί η απάτη καταδικάστηκε, αλλά τη συνήθειά του δεν την άλλαξε και συνεχίζει τη δράση του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις