Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξανά στις τράπεζες και στις ουρές των ΑΤΜ - Άλλα βγάζουν 60 ευρώ, άλλα 50, άλλα τίποτα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 Πάτρα: Ξανά στις τράπεζες και στις ουρέ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Η εικόνα σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου έξω από τα ΑΤΜ των τραπεζικών καταστημάτων της Πάτρας είναι σαφώς βελτιωμένη, συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο σε αυτές σήμερα δεν περίμεναν οι συνταξιούχοι. Μέσος χρόνος εξυπηρέτησης ακόμη και σε κεντρικά τραπεζικά καταστήματα, τα 7-8 λεπτά.

Νέες αποφάσεις εντός της ημέρας αναμένεται να ληφθούν αναφορικά με τα όρια των αναλήψεων από τα ΑΤΜ αλλά και τους περιορισμούς στις αναλήψεις από τα γκισέ για τους συνταξιούχους.

Το «κλειδί», φυσικά, είναι η απόφαση της ΕΚΤ για τον ELA.

Οι αστυνομικοί και σήμερα ήταν παρόντες έξω απο τις τράπεζες της Πάτρας. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της Αμεσης Δράσης έχουν ακροβολιστεί ακόμη και σήμερα ελέγχοντας τις γύρω απο τα ΑΤΜ περιοχές.

Στην οδό Αμερικής το ΑΤΜ της Πειραιώς δεν είχε χρήματα σύμφωνα με τους πολίτες. Την ίδια στιγμή λίγο πιο μακριά οι πολίτες σήκωναν χρήματα στα ΑΤΜ της Ελληνος Στρατιώτου, τόσο σε Eurobank όσο και Εθνική.

Τα ΑΤΜ της Εθνικής στην πλατεία Τριών Συμμάχων λειτουργούν κανονικά και μέχρι τις 09.00 έδιναν στους πολίτες τα 60 ευρώ που προβλέπονται ως ανώτατο όριο ανάληψης. Τα ΑΤΜ της Εθνικής στην Γούναρη και Κορίνθου έβγαζαν τρία χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, κανονικά.

Ωστόσο πολλά είναι τα ΑΤΜ που δίνουν μόνο 50ευρα -ρίχνοντας εμμέσως το όριο ανάληψης των πολιτών.

Σε ένα ακόμη κεντρικό τραπεζικό κατάστημα στην συμβολή της Κορίνθου με την Αγ. Σοφίας τα ΑΤΜ της ALPHA εξυπηρετούσε και χθες και σε αυτό ανέμεναν και σήμερα πολίτες ώστε να σηκώσουν ένα μικρο ποσό.

Εκτός του κέντρου της Πάτρας, δύο ακόμα ΑΤΜ της Εθνικής, στο Κοτρώνι και στα Μποζαΐτικα έδωσαν χρήματα στους πολίτες τις προηγούμενες δύο μέρες ωστόσο απο χθες, φαίνεται να έχουν ξεμείνει.

Δείτε εικόνες απο το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουλίου στις τράπεζες της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις