Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Ευρώπη προχωρά μέσα από συμβιβασμούς, όχι μέσα από διαιρέσεις

Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατ...

Σύσκεψη του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών την Δευτέρα

00.54: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε: "Σήμερα ο λαός εξέφρασε την ετυμηγορία του, η οποία ερμηνεύεται μόνο με βάση του όρους που διεξήχξη το δημοψήφισμα,

Αυτή η απόφαση σημαίνει ότι ο λαός είναι αποφασισμένος να θωρακίσει την πορεία της Ελλάδας εντός Ευρώπης, εντός Ευρωζώνης και εξουσιοδοτεί την κυβέρνηση να επιτύχει μια συμφωνία που θα σημαίνει ότι ο λαός σέβεται τις υποχρεώσεις του, αλλά μια συμφωνια που θα εξσαδφαλιζει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας."

 

 

00.51: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: "Είμαστε σε θέση να προσωρήσουμε άμεσα σε διαπραγμάτευση. Έδωσε την ετυμηγορία του ο ελληνικός λαός.

Προέχει να σφυρηλατήσουμε εθνικής μας ομοψυχία και ενότητα και να φροντίσουμε να δημιουργήσουμε αραγές εθνικό μέτωπο για αποκατάσταση ομαλότητας στην οικονομία για να διεκδικήσουμε άμεσα λύσεις στα προβλήματα και να σταματήσει ο στραγγαλισμός της οικονομίας.

Οι προτάσεις μας είναι λογικές και ρεαλιστικές. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε διάλογο για έντιμο συμβιβασμό για το καλό της Ευρώπης. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Ευρώπη προχωρά μέσα από συμβιβασμούς, όχι διαιρέσεις."

 

00.34: Στο Προεδρικό Μέγαρο μεταβαίνει πεζή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να του ζητήσει τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για την Δευτέρα.

 

 

23. 53: Toν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα δεχθεί σε περίπου μισή ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας θα του θέσει το αίτημα συνδρίασης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Τσίπρας: Σύσκεψη του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών αύριο.

 

Τσίπρας:  Θέλω να ευχαριστήσω και τους Ευρωπαίους πολίτες που έδειξαν την αλληλεγγύη τους.

 

 

 

 

Τσίπρας: Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω ανεξάρτητα από το τι επιλέξατε. Είμαστε όλοι ένα και χρέος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο για να ξεπεράσουμε την κρίση με συνοχή, σταθερότητα και εθνική ενότητα

 

 

 

 

 

 

 

 

Τσίπρας: Σήμερα δεν έχουμε νικητές και ηττημένους. Μαζί γράψαμε μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του τόπο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις