Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός τραγουδιστής Vassilikos γνωστός από τους Raining Pleasure ψηφίζει "Όχι"

Ο Πατρινός τραγουδιστής Vassilikos γνωστ...

Σύμφωνα με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook

O Vassilikos, τραγουδιστής με καταγωγή από την Πάτρα μιλά με το δικό του τρόπο για το δημοψήφισμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

Πριν τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου μέχρι τώρα, ή στα μεγάλα διλήμματα, κάνω πάντα το εξής: μεταθέτω τον εαυτό μου στο μέλλον και του ζητάω να γυρίσει και να κοιτάξει πίσω. Τότε τον ρωτάω ποια επιλογή τον έκανε να νιώσει πιο υπερήφανος για τον εαυτό του στο παρελθόν. Ή ποια τον έκανε να ντρέπεται λιγότερο.

Μετά γυρίζω στο παρόν και πράττω ανάλογα.Τα άγρια φοβικά ένστικτα θριάμβευσαν πάλι. Πανηγυρικά. Το ενδιαφέρον είναι ότι όλοι έχουμε δίκιο και όλοι έχουμε άδικο. Ταυτόχρονα.

Σε καιρό πολέμου βέβαια (δηλαδή τώρα), όλα αυτά είναι αναμενόμενα. Κανείς όμως -και σοκάρομαι από την αφελή και αλαζονική βεβαιότητα των περισσοτέρων- δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει, για ποιον ακριβώς λόγο και ποιο θα είναι το μέλλον. Το μόνο που έχουμε στα χέρια μας είναι το παρελθόν, ή ό,τι από αυτό επιλέγει να θυμάται ο καθένας.

Άσχετα από το όποιο αποτέλεσμα, έχουμε ήδη χάσει. Όλοι μας. Ζωντανά κύτταρα σε διαμελισμένο σώμα. Άσχετα από την όποια έκβαση, η ζωή θα συνεχιστεί όμως. Θα γυρίσουμε όλοι στο σημείο που αφήσαμε πριν λίγες μέρες, ή κάπου εκεί κοντά. Και θα πρέπει να ζήσουμε ξανά ο ένας με τον άλλο. Για λόγους προσωπικής αισθητικής και ηθικής, με την ευχή να μεταβούμε όσο πιο ομαλά γίνεται, με την ευχή να μην ντρεπόμαστε να κοιταχτούμε στα μάτια για τις προσωρινές εκτός εαυτού εκδηλώσεις μας,

Όχι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight