Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Στην ελίτ του πλανήτη η Εθνική Εφήβων

Μπάσκετ: Στην ελίτ του πλανήτη η Εθνική Εφήβων

Eπικράτησε με 70-59 της Ισπανίας

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την Εθνική ομάδα των Εφήβων, που πανηγύρισε απόψε την πρόκρισή της στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη επικρατώντας της Ισπανίας με 70-59 στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αύριο το βράδυ (20:30) οι διεθνείς του Ηλία Παπαθεοδώρου θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό έναν πολύ ισχυρότερο αντίπαλο από τους «φούριας ρόχας», την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, διεκδικώντας συμμετοχή στον τελικό.

Η καθοριστική κίνηση από τον ελληνικό πάγκο ήταν το «χαμήλωμα» της πεντάδας στο τρίτο δεκάλεπτο, που ολοκληρώθηκε για την Ελλάδα χωρίς τη χρησιμοποίηση κλασικού σέντερ.

Σε εκείνο το διάστημα η Ελλάδα εξακόντισε τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο, φτάνοντάς την κάποια στιγμή ακόμη και στους 20 πόντους, ενώ με την άμυνα απροσπέλαστη δεν κινδύνεψε ποτέ ως το τέλος.

Κορυφαίοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν οι Ντόρσεϊ (14 πόντοι), Χαραλαμπόπουλος (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Μήτογλου, ο οποίος έφτασε στο «νταμπλ νταμπλ» με 11 πόντους και άλλα τόσα ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκη για την Εθνική Εφήβων μπάσκετ

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports