Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 16 Ιουλίου στις Πατρινές αίθουσες ο αθυρόστομος λούτρινος αρκούδος του "Ted 2"

Έρχεται στις 16 Ιουλίου στις Πατρινές αί...

Με τη φωνή του Σεθ Μακ Φάρλαν και συμπρωταγωνιστή και πάλι τον Μαρκ Γουόλμπεργκ

Tην Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 (αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν αλλαγές λόγω των πολιτικών εξελίξεων) έχει ανακοινωθεί πως θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη παίζεται το σχετικό τρέιλερ, το φιλμ «Ted 2» σε σκηνοθεσία του Σεθ Μακφάρλαν με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ και συμπρωταγωνιστή του και πάλι το χνουδωτό λούτρινο αρκουδάκι με την ανθρώπινη λαλιά που είναι και πολύ αθυρόστομο και εκδικητικό!

Η 1η ταινία είναι γεγονός ότι είχε προξενήσει θετική έκπληξη και τεράστια επιτυχία στα διεθνή ταμεία με εισπράξεις της τάξης των 549 εκατομμυρίων δολαρίων, νούμερο που όπως ήταν φυσικό ώθησε τους παραγωγούς για τη συνέχεια – σίκουελ. Το “Ted 2” όπου συμπρωταγωνιστούν η Αμάντα Σέιφριντ ως νομικός καθώς και ο Μόργκαν Φρίμαν ενώ ο Σεθ Μακ Φάρλαν χαρίζει τη φωνή του στον αρκούδο Ted, βγήκε ήδη στις ΗΠΑ και την 1η του εβδομάδα (παίζεται από τις 26 Ιουνίου 2015) έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 45 εκατομμύρια δολάρια στα οποία προστίθενται και άλλα 20 από τα άλλα κράτη όπου έχει βγει η ταινία.

Η αλήθεια είναι πως στις ΗΠΑ το στούντιο περίμενε καλύτερα εισπρακτικά αποτελέσματα. Το «Ted 2» το πρώτο του τριήμερο προβολής ήρθε 3ο πίσω από το Jurassic World με τον Κρις Πρατ (54,2 εκατομμύρια, σύνολο πάνω από 500 μόνο στις ΗΠΑ) και το παιδικό «Inside Out» της Pixar (52,1 εκατομμύρια, σύνολο 185).

Σύμφωνα με το στόρι του «Ted 2», ο αρκούδος παντρεύεται την αγαπημένη του που είναι μία κούκλα ξανθιά γυναίκα και κατόπιν θέλουν και παιδί αλλά για να κάνει όλα αυτά θα πρέπει πρώτα η πατρότητα του να αναγνωριστεί στο δικαστήριο!

Σουρεαλιστικό το στόρι ενώ ο Μαρκ Γουόλμπεργκ δήλωσε στο Αμερικανικό περιοδικό Entertainemnt Weekly πως είναι η 1η φορά που παίζει σε σίκουελ στην καριέρα του και το έκανε καθότι το στόρι του δεύτερου «Ted» του φάνηκε πολύ καλό.

Την ταινία θα διανείμει στην χώρα μας η εταιρεία UIP.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture