Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βενιζέλος: Οι σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα εξηγούν γιατί είναι επιβεβλημένο το «ναι»

Βενιζέλος: Οι σημερινές δηλώσεις του Αλέ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Υποστηρίζει ότι το χρέος είναι το εύκολο μέρος της διαπραγμάτευσης με την Ε.Ε.

Οι σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα εξηγούν γιατί είναι επιβεβλημένο το «ναι», τονίζει ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε μήνυμά του ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

«Είναι λυπηρό την τελευταία ημέρα της μόλις πενθήμερης εκστρατείας για το διχαστικό δημοψήφισμα που επέβαλε, ο κ. Τσίπρας να ανακαλύπτει τις απόψεις του ΔΝΤ για το χρέος. Απόψεις με τις οποίες δείχνει να συμφωνεί» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.

Όπως εξηγεί, οι απόψεις αυτές λένε ότι στο πεντάμηνο της δικής του διακυβέρνησης επιδεινώθηκαν όλα τα οικονομικά δεδομένα της χώρας που επηρεάζουν και τις προγνώσεις για τη δυναμική του χρέους και οδηγούν σε συμφωνημένες με την ευρωζώνη παραμετρικές αλλαγές ως συνέχεια της παρέμβασης του 2012 στο χρέος και δεν έχουν καμία σχέση με τις προεκλογικές ανευθυνότητες του ΣΥΡΙΖΑ  περί μονομερών ενεργειών.

Επανερχόμενος στο ζήτημα του χρέους, ο κ. Βενιζέλος υποστηρίζει ότι το χρέος είναι το εύκολο μέρος της διαπραγμάτευσης με την Ε.Ε., γιατί η παρέμβαση του 2012 έχει καταστήσει εύκολες και ασφαλείς τις επόμενες κινήσεις.

Ενωτικός στη νέα του δήλωση ο Αλέξης Τσίπρας- –"Τη Δευτέρα δεν θα έχουμε τίποτα να μας χωρίζει- Όχι στα τελεσίγραφα αλλά όχι και στο διχασμό"- "Δικαίωση για μας η έκθεση του ΔΝΤ"

 

 

Το απόλυτο "ντέρμπι"- Μικρό προβάδισμα του "ναι" σε μια μάχη που θα παιχτεί στον πόντο- Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση της Alco

 

Γιούνκερ: Αν οι Έλληνες πουν "όχι"....

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις