Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξαιρετικά τα "αντανακλαστικά" ορισμένων τραπεζών - Έκδοση χρεωστικών καρτών επί τόπου και κουλουράκια και νερό για τον κόσμο που περίμενε

Εξαιρετικά τα "αντανακλαστικά"...

Στα όρια τους έφτασαν από πλευράς κούρασης οι υπάλληλοι πολλών τραπεζών της Πάτρας

Τα «αντανακλαστικά» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) και της Eurobank σε θέματα όπως ήταν η γρήγορη, άμεση εξυπηρέτηση του κόσμου που δεν διέθετε χρεωστικές κάρτες για τα ATM, είναι γεγονός πως ήταν εντυπωσιακά αυτές τις κρίσιμες μέρες που διάγουμε ως χώρα.

Το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Γούναρη, εξυπηρετήθηκαν όλοι όσοι χρειάζονταν κάρτα και δεν είχαν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τόσο μεγάλη η ζήτηση για κάρτες που σε άλλα υποκαταστήματα τραπεζών είχαν τελειώσει και δεν υπήρχαν.

Επίσης πρέπει να σημειώσουμε και την σημαντική βοήθεια που παρείχαν όλοι οι υπάλληλοι που υπερέβαλλαν εαυτόν. Μάλιστα ως γνωστό κάποια κεντρικά καταστήματα όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Δημ. Γούναρη λειτούργησαν έως τις 7 το απόγευμα, με τους υπαλλήλους πραγματικά ειδικά τις πολύ φορτωμένες μέρες (Τετάρτη και Πέμπτη) να φτάνουν στα όρια τους από πλευράς κούρασης και εξάντλησης.

Μία τελευταία παρατήρηση είναι πως στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προσφέρονταν στον κόσμο μέχρι και φρέκα κουλουράκια, καραμέλες και δροσερό νερό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις