Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Παράσταση Καραγκιόζη με τον Κώστα Μακρή στο εστιατόριο piato στο Ρίον- Μια ανάσα με χιούμορ στις δύσκολες ώρες που περνάμε

Πάτρα: Παράσταση Καραγκιόζη με τον  Κώστ...

Και δωρεάν ούζο και κρασί και μειωμένες τιμές

Πάνω απ' όλα να διατηρούμε τη ψυχραιμία μας και να αφήσουμε στην άκρη τους φαναστισμούς και τους διχασμούς. Και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε είναι το χιούμορ.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι άνθρωποι του εστιατορίου piato στο Ρίον και σήμερα Σάββατο, διοργανώνουν βραδυά Καραγκιόζη, για μικρούς και μεγάλους με τον γνωστό Πατρινό Καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Μακρή, ο οποίος θα ανεβάσει παράσταση σχετική με τις πολιτικές εξελίξεις και το δημοψήφισμα.

Είναι μια πρωτοβουλία του γνωστού εστιατορίου που σκοπό έχει να προσφέρει κάποιες ανάσες ψυχαγωγίας, στις δύσκολες ώρες που περνάμε.

Άλλωστε, από την ημέρα που έκλεισαν οι Τράπεζες το piato, προχώρησε σε μια σημαντική προσφορά: για όσο διάστημα οι Τράπεζες θα είναι κλειστές προσφέρει κάθε μέρα δωρεάν ούζο των Αχαικώ ποτοποιιών ΛΟΥΚΑΤΟΥ και VANTANΑ και κρασί της βιολογικής οινοποιίας Δημακόπουλου και της οινοποιίας Τζουραμάνη.

Επίσης έχει μειώσει σημαντικά τις τιμές τιμοκαταλόγου.

Ο αντίκτυπος της πρωτοβουλίας αυτής έφτασε μέχρι και την Αθήνα, όπου η ΕΡΤ έκανε σχετικό ρεπορτάζ με απευθείας σύνδεση με το piato.

Το εστιατόριο piato βρίσκεται στο Ρίον (Σώμερσετ 53-δίπλα από το Σινέ Κάστρο) και το μενού του αποτελείται κυρίως από χειροποίητο σουβλάκι, ψητά στα κάρβουνα, φρεσκοκομμένες στο χέρι τηγανιτές πατάτες, σαλάτες εποχής, τυροπιτάκια κ.α., επιλέγοντας  ντόπια Αχαϊκά προιόντα.

Πληροφορίες τηλ. 2610 994 329, κιν. 6944284499

Μια πρωτοβουλία του εστιατορίου piato, λόγω συνθηκών: Κερνά από σήμερα το ούζο και το κρασί και μειώνει τις τιμές

Ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ σήμερα το πρωί με το εστιατόριο piato στο Ρίον

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight