Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το θερινό καμπ του Απόλλωνα Πάτρας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το θερινό καμπ ...

Αξιζει να σημειωθεί ότι ήταν δωρεάν

Τις ευχαριστίες του προς τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο θερινό προπονητικό καμπ του Απόλλωνα Πάτρας, και προς τους προπονητές που το πλαισίωσαν, εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Κώστας Ρουμελιώτης.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά με την λήξη του, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και στις δύο περιόδους του θερινού προπονητικού καμπ του Απόλλωνα ατομικής βελτίωσης περιφερειακών post up αθλητών (individual development with perimeter and post players)» δήλωσε.

Ο Κ. Ρουμελιώτης υπογράμμισε ότι, τα παιδιά αντεπεξήλθαν με επιτυχία σε ένα απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα  40 ωρών εβδομαδιαίως, με βασικό σκοπό να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στα επτά βασικά στοιχεία που πρέπει να κατέχει κάθε αθλητής του Μπάσκετ.

Με συστηματική προσέγγιση τα παιδιά μυήθηκαν  στην υποδοχή, την πάσα ,στο σουτ στην ντρίμπλα στο ριμπάουντ στην κίνηση με μπάλα ή χωρίς την μπάλα. Διδάχτηκαν επίσης συνδυαστικές ασκήσεις χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους, ασκήσεις ισορροπίας , ταχύτητας   και footwork drills,  καθώς και πολλά συναγωνιστικά παιχνίδια.

«Η χαρά και η ικανοποίηση των παιδιών καθώς και τα συγχαρητήρια των γονιών τους αποτελούν την καλύτερη ηθική ανταμοιβή για εμάς που εργαστήκαμε σε αυτό» τόνισε ο Κ. Ρουμελιώτης και πρόσθεσε:

«Πέρα από αυτά  αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι ο αθλητισμός χρησιμεύει και στη διάπλαση χαρακτήρα.

Το Μπάσκετ είναι ένα πλήρες άθλημα που γυμνάζει το σώμα, βελτιώνει το συντονισμό κινήσεων, ενισχύει τη δύναμη της εκκίνησης, και διδάσκει την συνεργασία, το σεβασμό, και την κοινωνική επαφή γιατί πρέπει να σκεφτείς να συναναστραφείς και να ανατρέψεις στοιχεία του χαρακτήρα σου.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες προπονητές μου, καθώς και τους ανθρώπους από τη διοίκηση του Απόλλωνα που εργάστηκαν για την επιτυχία του καμπ. Είμαι σίγουρος ότι ο Απόλλωνας θα είναι πάντα πρωτοπόρος στην δημιουργία αντίστοιχων αθλητικών εκδηλώσεων και μάλιστα δωρεάν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η βραδιά των χορηγών του Απόλλωνα Carna

Και νέες φωτό από την βραδιά χορηγών του Απόλλωνα-Carna

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports