Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα - δημοσκόπηση: Yπέρ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος το 49,7% - Κακώς γίνεται λέει το 41%

Αχαΐα - δημοσκόπηση: Yπέρ της διεξαγωγής...

Δεύτερο μέρος

Mοιρασμένες φαίνεται πως είναι οι  απόψεις των Αχαιών σχετικά με το εάν το δημοψήφισμα έπρεπε ή δεν έπρεπε να γίνει, με το 49,7% να δηλώνουν ότι καλώς γίνεται και το 41,0% ότι κακώς γίνεται.

Την ίδια ώρα από το δεύτερο μέρος της  έρευνας της Data Rc για την «Πελοπόννησο»  προκύπτει ότι πλήρως ενημερωμένοι για το σχέδιο συμφωνίας που θα ψηφίσουν την Κυριακή,  δηλώνουν μόνο το 23,6%, ενώ αρκετά ενημερωμένοι το 27,4%. Οχι και τόσο ή καθόλου ενημερωμένοι εμφανίζονται το 48,3% των ψηφοφόρων της εκλογικής μας περιφέρειας.

Η κοινωνία παρουσιάζεται διχασμένη και για το τι πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εάν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι υπέρ του ΝΑΙ. Το 38,6% των Αχαιών θέλουν να παραιτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να γίνουν πρόωρες εκλογές, ενώ το 31,8% θέλουν να συνεχίσει να διαπραγματεύεται με τους εταίρους. Ενώ λιγότεροι θέλουν η παρούσα Βουλή να βρει τη λύση και να συνεχίσει (20,2%).

Όπως παρουσιάστηκε στην «Πελοπόννησο» της Πέμπτης, η πρόθεση ψήφου στο δημοψήφισμα της Κυριακής, όπως καταγράφηκε 30/6-1/7, είναι το 46,2% υπέρ του «ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ» ενώ το 35,7% υπέρ του «ΝΑΙ, ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ». Το 71,5% των ψηφοφόρων δηλώνουν σίγουροι για την επιλογή τους, ενώ το 8,6% σχεδόν σίγουροι. Το ποσοστό των ψηφοφόρων που είτε δηλώνουν ότι δεν είναι βέβαιοι για την επιλογή τους ή που δηλώνουν τελείως αναποφάσιστοι φθάνει το 19,9%.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Πανελλαδική δημοσκόπηση δείχνει μικρό προβάδισμα του «ΝΑΙ» και συντριπτικό «ΟΧΙ» στην έξοδο από το ευρώ

Αχαΐα - δημοσκόπηση: Προηγείται το ΟΧΙ - Παραμονή στο ευρώ θέλει το78,7% των ερωτηθέντων

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις