Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Ένας χρόνος κύλησε χωρίς τον Ερνέστο Ηρ. Παπαδόπουλο

Πάτρα - Ένας χρόνος κύλησε χωρίς τον Ερν...

Θα τελεστεί μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του την Κυριακή

Ένας χρόνος κύλησε από το απροσδόκητο τέλος του 26χρονου Ερνέστου Παπαδόπουλου, μοναχογιού του αείμνηστου Αντιδημάρχου Πατρέων, πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΠ και πρώην Νομάρχη Ηλείας και Ανατολικής Αττικής Ηρακλή Παπαδόπουλου.

Ο πολιτικός μηχανικός Ερνέστος Ηρ. Παπαδόπουλος είχε γεννηθεί στον Χολαργό Αττικής, κατοικούσε στον Άγιο Βασίλειο Πατρών και είχε αποφοιτήσει από την Σχολή Πολιτικών Μηχανικών από το Πανεπιστήμιο του Leeds στην βόρεια Αγγλία.

Aυτή την Κυριακή 5 Ιουλίου για τον ένα χρόνο από το θάνατο του, θα τελεστεί ετήσιο ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του στον ιερό ναό στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών. Από την οικογένεια βρίσκεται στη ζωή μόνο η μητέρα του εκλιπόντος Ελένη καθώς ο πατέρας του Ηρακλής Παπαδόπουλος είχε πεθάνει τον Οκτώβριο του 2013.

Ο Ερνέστος Παπαδόπουλος που ήταν ένας νέος κατηρτισμένος επιστήμονας μηχανικός και ένα συμπαθές παιδί έφυγε σχεδόν ξαφνικά από τη ζωή στις 8 Ιουλίου του 2014. Στην κηδεία του επικράτησε θρήνος και σπαραγμός ενώ τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του άτυχου 26χρονου και βουβοί και σε κατάσταση σοκ οι φίλοι του που ακόμη και σήμερα 1 χρόνο μετά, αδυνατούν να πιστέψουν το τόσο ξαφνικό και τόσο άδικο τέλος, ενός ταλαντούχου και γεμάτου ζωή παιδιού όπως ήταν ο Ερνέστος Παπαδόπουλος.

Ο 26χρονος όπως είχε γράψει το thebest.gr, άφησε την τελευταία του πνοή σε κέντρο διασκέδασης - μπαρ στο κέντρο της Πάτρας λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα. Η δυσάρεστη είδηση μεταδόθηκε με αστραπιαία ταχύτητα σε όλη την πόλη καθώς ο εκλιπών ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί με πολλές φιλίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις