Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία:Συνελήφθησαν οι δράστες του εμπρησμού στο Λάτσειο

 Ηλεία:Συνελήφθησαν οι δράστες του εμπρη...

Σοβαρές φθορές στη γραμματεία του γραφείου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Συνελήφθησαν χθες  βράδυ απο τους άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου οι φερόμενοι ως δράστες του εμπρησμού στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, τα ξημερώματα της Παρασκευής.  Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 20-21 ετών που φαίνεται πως προέβησαν στην πράξη αυτή χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες παραβίασαν στην είσοδο του δημαρχείου, το παράθυρο του γραφείου της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου. Έπειτα έβαλαν φωτιά στα στόρια του παραθύρου και οι φλόγες γρήγορα επεκτάθηκαν στο χώρο. Ηλικιωμένοι που περίμεναν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας σε κοντινή απόσταση, αντιλήφθηκαν τις φλόγες και κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Μεσαλάς χθες το πρωί, ανέφερε ότι «λίγο πριν τις πέντε το πρωί εκλήθη η Πυροσβεστική από συνταξιούχο που ανέμενε στην ουρά έξω από την τράπεζα για τη σύνταξή του. Ανέφερε πως υπήρχε φωτιά στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Η Πυροσβεστική παρενέβη άμεση και διαπιστώθηκε ότι κάποια κακοποιά στοιχεία, είχαν διαρρήξει το παράθυρο στο γραφείο της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στα στόρια με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί και σε ορισμένα άλλα αντικείμενα και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Από ότι πληροφορηθήκαμε προκάλεσαν και άλλους βανδαλισμούς στην πόλη του Πύργου, σε κάδους καταστροφές και άλλα. Πιστεύω ότι πρόκειται για τυχαίο γεγονός και άμεσα το γραφείο θα λειτουργήσει ξανά» ανέφερε ο κ. Μεσαλάς.

 

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις