Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κούγιας: "Η περιουσία της Παναχαϊκής είναι μεγάλη"

Κούγιας: "Η περιουσία της Παναχαϊκή...

Τόνιε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ

Το τοπίο για την πώληση της Παναχαϊκής δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει, με τον Αλέξη Κούγια μιλώντας στο "Ράδιο Γάμμα" να τονίζει ότι θα περιμένει πρόταση και από Πατρινούς επιχειρηματίες. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε:

«Η απόφασή μου είναι δεδομένη για να πουληθεί η Παναχαϊκή, αλλά θα προτιμούσα να τη δώσω σε χέρια Πατρινών. Θα δώσω κι άλλο περιθώριο, γιατί δεν με ικανοποιεί γενικότερα αυτό που εκδηλώνεται από τους συγκεκριμένους. Οικονομικά είναι εντάξει, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Αν δεν εμφανιστούν Πατρινοί πιθανότατα θα δεχτώ την πρότασή τους. Μια χαρά άνθρωποι είναι και έχουν και την εργασία τους. Όλα είναι ανοικτά. Δεν θέλω να πω ότι θα παραμείνω αυτή τη στιγμή».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο προγραμματισμός έχει καθυστερήσει και ο Δημήτρης Σπανός θέλει η πρώτη συγκέντρωση να γίνει 12 Ιουλίου, είπε:

«Και ιδιοκτήτης να είμαι, είναι νωρίς για τις 12 Ιουλίου. Μείναμε πίσω, γιατί υπήρχαν άλλες προτεραιότητες. Είχα βάλει χαμηλό τίμημα, αλλά αυτό τώρα αναθεωρείται. Αφού δεν θα φύγουν οι ποδοσφαιριστές η αξία είναι άλλη και το τίμημα πολύ πιο σοβαρό.

Εγώ αγόραζα την ΑΕΛ χωρίς ένα συμβόλαιο, αλλά μόνο με ένα αθλητικό κέντρο. Η περιουσία της Παναχαϊκής είναι μεγάλη. Για παράδειγμα η αξία του Μασούρα και του Χοτζάλι είναι όσο η αξία της Παναχαϊκής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος ιδιοκτήτης της Λάρισας ο Αλέξης Κούγιας - Ανοίγει ο δρόμος για Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports