Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο εφοδιασμός στα βενζινάδικα – Δεν κυκλοφορούν όμως πολίτες και φορτηγά

Πάτρα: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο εφοδ...

Πέφτει η κίνηση στα πρατήρια

Ομαλή είναι μέχρι ώρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thebest.gr, η τροφοδοσία των πρατηρίων υγρών καυσίμων της Πάτρας παρά το γεγονός ότι οι Τράπεζες είναι για τρίτη μέρα κλειστές και οι συναλλαγές έχουν δυσκολέψει αρκετά.

Όπως υποστηρίζουν οι πρατηριούχοι, είτε πληρώνονται με μετρητά είτε με κάρτα, βρίσκουν ακόμα τρόπους για να συνεννοούνται με τους προμηθευτές τους και να κάνουν παραγγελίες που τους επιτρέπουν να γεμίζουν τις δεξαμενές τους.

Μάλιστα δεν είναι λίγα τα πρατήρια που δέχονται τις κάρτες των πελατών τους καθώς όπως μας εξηγεί ο κ. Τάσος Κολοκυθάς, αυτό τους διευκολύνει μέσω του web banking να κάνουν μεταφορές χρημάτων προς τους λογαριασμούς των εταιριών που προμηθεύουν τα καύσιμα. Μέσω διαδικτύου πληρώνουν και εκείνες με την σειρά τους, τους δεσμούς και τις άλλες υποχρεώσεις τους και έτσι το σύστημα κινείται κανονικά.

Ωστόσο υπάρχουν και αρκετά πρατήρια τα οποία δεν κάνουν δεκτές τις κάρτες καθώς δεν μπορούν να κινηθούν μέσω web banking και για το λόγο αυτό επιλέγουν μόνο τα μετρητά για να μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους.

Πάντως ο πραγματικός φόβος των ιδιοκτητών των βενζινάδικων της πόλης είναι το γεγονός ότι μετά την αρχική αντίδραση των οδηγών που έσπευσαν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους η κίνηση πέφτει κατακόρυφα. Οι πολίτες δεν κυκλοφορούν πλέον. Κάνουν μονάχα τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις τους ενώ έχουν ήδη μειωθεί κατακόρυφα και οι κινήσεις των μεταφορικών εταιριών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα πλοία για την Ιταλία φεύγουν με 20 και 30 νταλίκες όταν πριν από λίγες ημέρες ξεπερνούσαν τις 100. Ως εκ τούτου οι επιχειρηματίες θεωρούν ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και τα χειρότερα θα έρθουν από την άλλη εβδομάδα η οποία αναμένεται να είναι και η πιο δύσκολη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους δηλαδή θα υπάρχει επάρκεια καυσίμων αλλά λίγοι ενδεχομένως θα μπορούν ή θα θέλουν να γεμίσουν…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις