Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Γαλλική κινηματογραφική επιτυχία «Η Συνταγή της Πωλέτ – Paulette» από σήμερα στο Ρίο

Η Γαλλική κινηματογραφική επιτυχία «Η Συ...

Στο θερινό σινέ Κάστρο

Η Γαλλική ταινία «Η Συνταγή της Πωλέτ – Paulette», διάρκειας 87 λεπτών σε σκηνοθεσία Ζερόμ Ενρικό με τους Μπερναντέτ Λαφόν, Κάρμεν Μάουρα, Ντομινίκ Λαβάν που παίζεται ήδη στην Αθήνα, θα αρχίσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 2 Ιουλίου έως και την ερχόμενη Κυριακή 5/7 στην Πάτρα στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο στην οδό Σώμερσετ.

Ζώντας στα παρισινά προάστια, η Πολέτ γίνεται καθημερινά μάρτυρας της διακίνησης ναρκωτικών που ανθεί στην γειτονιά της. Χωρίς να τα φέρνει βόλτα με την πενιχρή σύνταξή της και διαθέτοντας ακόμη κοφτερό εμπορικό ένστικτο, η υπεράνω υποψίας γιαγιά θα πέσει με τα μούτρα στην επικερδή αγοραπωλησία κάνναβης αλλά και στην παραγωγή γλυκισμάτων πλουσίων σε θερμίδες και τετραϋδροκανναβινόλη!

Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, «προσπαθώντας να υιοθετήσει την εμπορικά επιτυχημένη γαλλική συνταγή των “Άθικτων”και του “Θεέ μου, Τι σου Κάναμε;” με τον Κριστιάν Κλαβιέ αλλά και το σαρκαστικό κοινωνικό σχόλιο της ανεπανάληπτης τηλεοπτικής σειράς “Breaking Bad”, η κωμωδία «Η Συνταγή της Πωλέτ» συνδυάζει ένα πολιτικά ανορθόδοξο χιούμορ και σούπερ απροσδόκητες καταστάσεις έχοντας κάποιες καλές στιγμές. Ωστόσο δεν λείπει η καρικατούρα και η σχηματική υπερβολή και κάποιες μελοδραματικές ευκολίες.

Την ταινία έχουν δει στην Γαλλία περισσότεροι από 1 εκατομμύριο θεατές.

Ώρα έναρξης προβολής 22.00 το βράδυ.

Το τηλ. του σινέ Κάστρο είναι το 2610 994 765.

Tην ταινία διανέμει η Tanweer.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture