Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Οι πέντε παραλίες που διαθέτουν ναυαγοσώστη

Πάτρα:Οι πέντε παραλίες που διαθέτουν ναυαγοσώστη

Μάθαμε που μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας με ασφάλεια

Στην Πάτρα υπάρχουν αρκετές κοντινές παραλίες στις οποίες εξορμούμε αναζητώντας ανάσες δροσιάς του καλοκαιρινούς μήνες. Είναι σημαντικό οτι σε αρκετές από τις παραλίες της Πάτρας υπάρχουν ναυαγοσώστες προκειμένου να επιβλέπουν και βοηθήσουν όποιον το χρειαστεί.

Πιο συγκεκριμένα το thebest.gr έμαθε οτι:

Στην περιοχή μας υπάρχουν 5 παραλίες όπου υπάρχουν ναυαγοσώστες. Πιο συγκεκριμένα ναυγασώστες υπάρχουν στα Βραχνέικα, στην πλαζ Πατρών, στις Δάφνες,στο Ρίο και  στον Αγ.Βασίλειο.

Το γεγονός οτι σε αρκετές παραλίες υπάρχει ναυαγοσώστης οφείλεται στο οτι το έργο για την επάνδρωση των παραλίων μας ανατέθηκε μέσω διαγωνισμού από το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Πατρέων (Διεύθυνση περιβάλλοντος- Ενέργειας και Πρασίνου) στην ιδιωτική εταιρία με έδρα την Αθήνα Χαλκαίας Diving Center.

Αυτό έγινε λόγω μη ικανότητας του Δήμου να προσλάβει τους ναυαγοσώστες από την 1η Ιουνίου με 3μηνη σύμβαση. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν πολλά γραφιοκρατικά προβλήματα όπως να προσλαμβάνονται οι ναυαγοσώστες με 2μηνες συμβάσεις (χανόταν τουλάχιστον 1 μήνας).

Πολλές φορές οι ναυαγοσώστες δούλευαν αντί για Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο , Αύγουστο- Σεπτέμβριο – Οκτώβριο και όλα αυτά λόγω της γραφιοκρατείας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις