Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη ένταση το πρωί στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη Γούναρη - Απειλήθηκε επεισόδιο - Οι συνταξιούχοι περίμεναν εκτός τραπέζης

Μεγάλη ένταση το πρωί στο Ταχυδρομικό Τα...

Από νωρίς υπήρχαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ

Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Λεωφόρο Δημ. Γούναρη όπου είχαν συγκεντρωθεί συνταξιούχοι από νωρίς το πρωί, σχεδόν τις 5 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ πολιτών και υπαλλήλων (η σύγχυση οφειλόταν και στην αρχική ειδοποίηση ότι θα εξυπηρετούνταν μόνο τα γράμματα Α έως Ι, κάτι που τελικά δεν ίσχυσε) με συνέπεια κατόπιν η είσοδος των συναλλασσόμενων συνταξιούχων να γίνεται πολύ μετρημένα, με την πλειονότητα των συνταξιούχων που περίμεναν για τα 120 ευρώ της σύνταξης να περιμένουν είτε όρθιοι είτε καθισμένοι στην μικρή άκρη της βιτρίνας της τράπεζας ή στα σκαλάκια μπροστά στις πόρτες, έξω από την τράπεζα.

Έξω από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο υπήρχαν από νωρίς πάντως άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που επιτηρούσαν για την ομαλή λειτουργία της τράπεζας και επενέβησαν στο επεισόδιο που δεν πήρε διάσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις