Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Πόσο αντέχουν τα νοσοκομεία με κλειστές τράπεζες – Φόβοι για έλλειψη καυσίμων στα ασθενοφόρα

Δυτική Ελλάδα: Πόσο αντέχουν τα  νοσοκομ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Προς το παρόν δεν αναφέρονται δυσλειτουργίες

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των νοσοκομείων όπως προκύπτει από τους υπευθύνους νοσοκομείων και της 6ης ΥΠΕ ωστόσο την ίδια ώρα διοικητές νοσοκομείων αλλά και ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας εκφράζουν φόβους για ελλείψεις και προβλήματα σε περίπτωση που η κατάσταση αυτή συνεχιστεί.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Γρηγόρη Μπαράκο  δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα μιας και οι πρατηριούχοι τους  δίνουν καύσιμα χωρίς μετρητά , έτσι όπως άλλωστε γίνεται ήδη, ακολουθώντας τον τρόπο πληρωμής του δημοσίου, αλλά πιθανότατα αυτό να μην διαρκέσει πολύ , όπως αναφέρει και τονίζει ότι ήδη σε μια βάρδια ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στην Πάτρα παρατηρήθηκε προσωρινά, πρόβλημα , όταν πρατηριούχος δεν προμήθευσε με καύσιμακαι βρέθηκε λύση από άλλο βενζινάδικο. Ως ώρας δεν υπάρχει άμεσο πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω, σχολιάζει.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα η κατάσταση παραμένει ως έχει , με τα γνωστά και όχι με επιπλέον προβλήματα λόγω της αναστολής λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, όπως αναφέρει στο thebest.gr o Διοικητής του Απόστολος Λέτσιος.

Η τροφοδοσία  η προμήθεια υλικού γίνονται κανονικά , αλλά υπάρχει προβληματισμός για το τι θα συμβεί αν η παρούσα κατάσταση διαρκέσει.

Την ίδια εικόνα περιγράφει στο thebest.gr και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Χαράλαμπος Μπονάνος.

«Για την ώρα έχουμε και υλικά και φάρμακα, αλλά αν διαρκέσει αυτή η κατάσταση πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα και πρωτίστως από τις μεταφορικές εταιρείες. Η αποθήκη μας αντέχει τουλάχιστον μέχρι την άλλη εβδομάδα. Αλλά γενικά δεν μπορούμε ν αντέξουμε για πάρα πολύ».

Από την πλευρά του ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης δηλώνει ότι δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα και πως υπάρχει επάρκεια για όλο τον Ιούλιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Αχαΐα:Kίνδυνοι μπλακ - άουτ στην αγορά λόγω των κλειστών τραπεζών – Τι γίνεται με εισαγωγές, εξαγωγές και μεταφορές


Πάτρα:Δεν έκαναν ούτε σεφτέ! Μειωμένη κατά 70% η κίνηση στα εμπορικά σε σχέση με άλλες Δευτέρες

Πάτρα: Κατα 70% έχει πέσει η δουλειά στα πάρκινγκ - Κατακόρυφη πτώση από το Σάββατο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις