Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

I. Φωτήλας - Η κυβέρνηση χτίζει την πολιτική της ευκαιρία στη δυστυχία των Ελλήνων

I. Φωτήλας - Η κυβέρνηση χτίζει την πολι...

Ο βουλευτής Αχαΐας υπογράμμισε ότι το «ΟΧΙ» σημαίνει έξοδο από το ευρώ

Στο κανάλι Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 1η Ιουλίου 2015 ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και υπεύθυνος Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας του "Ποταμιού".

Ο κ. Φωτήλας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση λέει ασύστολα ψεύδη και συμπεριφέρεται σαν να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω της- ότι είναι όχι μόνο αναξιόπιστη, αλλά και επικίνδυνη. Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ενημερώσει το λαό ότι χωρίς συμφωνία δεν πρόκειται την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουν οι τράπεζες. Αναρωτήθηκε πόσο διαφορετικές είναι οι συνθήκες στην Ελλάδα σήμερα σε σχέση με το 2011, όπου ο κ. Τσίπρας καταδίκαζε τον κ. Παπανδρέου σχετικά με την πιθανότητα διενέργειας δημοψηφίσματος.

Στη συνέχεια ο βουλευτής Αχαΐας υπογράμμισε ότι το «ΟΧΙ» σημαίνει έξοδο από το ευρώ – και αυτό είναι κάτι που υποστηρίζουν ακόμη και στελέχη της κυβέρνησης. «ΟΧΙ» σημαίνει κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων, δηλαδή έλλειψη προμηθειών, άρα απολύσεις, αύξηση της ανεργίας. «ΟΧΙ» σημαίνει όχι μισθοί και συντάξεις σε ευρώ. «ΟΧΙ» σημαίνει απομόνωση της Ελλάδας.

«Όχι» σημαίνει ότι οι ξένοι επενδυτές και οι Έλληνες ολιγάρχες θα αγοράσουν την Ελλάδα. Επεσήμανε ότι τα δάνεια των Ελλήνων πολιτών είναι εγγυημένα στην ΕΚΤ. Επομένως, εάν δεν υπάρξει συμφωνία, θα ανήκουν στην ΕΚΤ, δηλαδή οι Έλληνες πολίτες θα χρωστούν σε ευρώ και θα πληρώνονται στο νέο νόμισμα. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων τι σημαίνει το «ΝΑΙ», τόνισε ότι εκεί που μας έφτασε η κυβέρνηση «ΝΑΙ»σημαίνει ένα πολύ δύσκολο μνημόνιο.

Καταλήγοντας ο κ. Φωτήλας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση σε πέντε μήνες κατάφερε να οδηγήσει την Ελλάδα πέντε χρόνια πίσω και κινδυνεύουμε τους επόμενους πέντε μήνες να την γυρίσει άλλα ογδόντα. Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση χτίζει την πολιτική της ευκαιρία στη δυστυχία των Ελλήνων.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ιστοσελίδα

http://topotami.gr/idisis/i-kivernisi-chtizi-tin-politiki-tis-efkeria-sti-distichia-ton-ellinon/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις