Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έσπερος ΑΟΠΑ: "Αντίο" και "ευχαριστώ" στον Κώστα Πετρόπουλο

Έσπερος ΑΟΠΑ: "Αντίο" και &quo...

Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στο σύλλογο

Στην γιορτή των ακαδημιών του Συλλόγου ο Έσπερος ΑΟΠΑ αποχαιρέτησε τον Κώστα Πετρόπουλο. Η συνεργασία με τον «Νουρέγιεφ» ολοκληρώθηκε και μετά από 9 χρόνια παρουσίας στον Σύλλογο στην θέση του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου σχεδιασμού και υλοποίησης του προγράμματος ακαδημιών.

«Ήταν 9 από τα καλύτερα και πιο εποικοδομητικά χρόνια της ζωής μου» είπε στην ομιλία του στα παιδιά και στους γονείς ο Κώστας Πετρόπουλος και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Έσπερο ΑΟΠΑ για την συνεργασία και να ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον. Στα παιδιά θέλω να πω τα εξής: Μπορούν να συνδυάσουν τον αθλητισμό με την μόρφωση. Αυτό πρέπει πάντα να το έχουν στο μυαλό τους και πάντα να προσπαθούν προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο πρόεδρος του Έσπερου ΑΟΠΑ, Κώστας Μαρλαφέκας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Κώστα Πετρόπουλο τονίζοντας: «Εκ μέρους του Συλλόγου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο και προπονητή Κώστα Πετρόπουλο για όσα έδωσε στην ομάδα μας. Και θα ήθελα να τον παρακαλέσω να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στο χώρο του μπάσκετ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Το απόλυτο για τις γυναίκες του Έσπερου ΑΟΠΑ

Και τυπικά πρωταθλητής ο Έσπερος ΑΟΠΑ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports