Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιάλειας :" Στο Δημοψήφισμα λέμε ΟΧΙ μέχρι το Τέλος. Ρήξη όχι Υποταγή"

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιάλειας :" Στο Δημοψήφι...

Λέει ΌΧΙ σε νέα μνημόνια

Σε σχετική ανακοίνωση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιάλειας αναφέρει:"Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιάλειας καλεί το Λαό της Αιγιάλειας να αψηφήσει τις προσταγές του μαύρου μετώπου του κεφαλαίου στην Ευρώπη, από το Γιουνκέρ, τη Μέρκελ και τον Ολάντ μέχρι τη ΝΔ του Σαμαρά το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, που στήνουν ένα εφιαλτικό δίχτυ φόβου και ανασφάλειας με στόχο να εκβιάσουν την υποταγή ενός ολόκληρου λαού, να τον διασύρουν με σκυμμένο το κεφάλι για να λεηλατήσουν ότι απόμεινε από τα ψίχουλα με τα οποία ζει τα τελευταία χρόνια. Για να αρπάξουν και το τελευταίο κομμάτι ψωμί από το τραπέζι του άνεργου και του συνταξιούχου, για να κλέψουν ό,τι άφησαν απούλητο από τη δημόσια περιουσία, για να ρημάξουν κάθε εργατικό δικαίωμα και να διαγράψουν ό,τι κατακτήθηκε με θυσίες και αγώνες.

 

Η μάχη για την έκβαση του δημοψηφίσματος διαρκώς οξύνεται. Τα επικοινωνιακά τεθωρακισμένα των δελτίων ειδήσεων και των μισθοφόρων δημοσιογράφων του ΔΝΤ και της Ε.Ε. εκβιάζουν ανοιχτά τον ελληνικό λαό, προχωρούν σε στάση πληρωμών, η εργοδοτική τρομοκρατία είναι στο απόγειο. Θέλουν να υφαρπάξουν ένα ΝΑΙ, για να μπορέσουν να συνεχίσουν την αντεργατική και αντιλαϊκή λαίλαπα. Για να επιβάλλουν το σκοτάδι ενός διαρκούς μνημονίου.

 

Η Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να μετατρέψει το Λαϊκό ΟΧΙ στο "Ναι":

-Της υποταγής σε μια συμφωνία μνημόνιο όπως αυτή των 47 σελίδων.

-Στην ΕΕ και το Ευρώ των μόνιμων μνημονίων και της φτώχειας.

-Στην διαπραγμάτευση με τους δυνάστες του λαού.

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πήρε καθαρή θέση: Παλεύουμε στο δημοψήφισμα να νικήσει ένα μεγάλο και περήφανο ΟΧΙ-το ΟΧΙ του λαού. Που για εμάς σημαίνει:

-ΟΧΙ στην ληστοσυμμορία των δανειστών και στα τσιράκια τους.

-ΟΧΙ στην ΕΕ και την ευρωζώνη.

-ΌΧΙ στη μνημονιακή πρόταση υποταγής των 47 σελίδων της κυβέρνησης.

 

Είναι το ΟΧΙ που διεκδικεί:  Ακύρωση παλιών και νέων μνημονίων. Παύση πληρωμών στους δανειστές και  διαγραφή του χρέους. Εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων με λαϊκό εργατικό έλεγχο. Με έξοδο από την ευρωζώνη  και την Ε.Ε..Αυτή η πολιτική μπορεί να εξασφαλίσει δουλειά για τους άνεργους, αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, λεφτά για τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τους δήμους, τα ασφαλιστικά ταμεία. Για να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν, να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν.

 

Πιστεύουμε ότι η δυναμική της σύγκρουσης θα είναι τέτοια που θα ξεπεράσει κάθε σχέδιο ενσωμάτωσης του ΟΧΙ απο την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε μια νέα διαπραγμάτευση με τους δυνάστες, θα τροφοδοτήσει μια νέα λαϊκή αυτοπεποίθηση, θα είναι ένα ΟΧΙ που θα εμπεριέχει μέσα του το ΝΑΙ της νίκης των αγώνων μας, το ΝΑΙ σε ένα άλλο δρόμο, χωρίς ευρώ και ΕΕ, χωρίς χρέος και μνημόνια, το δρόμο της αντικαπιταλιστικής ανατροπής.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ - ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΧΑΜΕΝΗ

Ψηφίζουμε ΟΧΙ

Στους εκβιασμους ΕΕ/ΕΚΤ/ΔΝΤ

Σε Ευρώ/ΕΕ/Χρέος

Σε Νέα Μνημόνια"

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις