Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν επέστρεψαν ποτέ τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα ένας 29χρονος και ένας 50χρονος στο Κατάκολο

Δεν επέστρεψαν ποτέ τα ενοικιαζόμενα αυτ...

Το γεγονός κατήγγειλε ένας 31χρονος Ηλείος επιχειρηματίας

Την μη επιστροφή των οχημάτων που είχε νοικιάσει σε έναν 29χρονο και έναν 50χρονο, κατήγγειλε ένας 31χρονος επιχειρηματίας από την περιοχή του Κατακόλου Ηλείας, με τους δύο φερόμενους ως δράστες να κατηγορούνται για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κι όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο 31χρονος προχώρησε στην ενοικίαση ενός ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου, από την επιχείρησή του, τον Απρίλιο του 2015, σε 29χρονο άνδρα από την περιοχή της Αμαλιάδας, ο οποίος θα ήταν και ο οδηγός του οχήματος με συνοδηγό τον 50χρονο φίλο του.

Οι δύο ανωτέρω, επέλεξαν να ενοικιάσουν το αυτοκίνητο για λογαριασμό εταιρείας που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αμαλιάδας και στην οποία ο 29χρονος είναι ιδιοκτήτης ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 31χρονου βάσει του συμβολαίου που είχε υπογραφεί το εν λόγω όχημα προβλεπόταν να παραδοθεί ξανά στα χέρια του τον περασμένο Μάιο.

Επίσης το ίδιο διάστημα (τον μήνα Απρίλιο) ο 29χρονος νοίκιασε ακόμα ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο από την ίδια εταιρεία και πάλι για λογαριασμό της δικής του επιχείρησης το οποίο θα έπρεπε να επιστρέψει σε περίπου μία εβδομάδα μέσα στον Απρίλιο του 2015.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε ο 31χρονος ιδιοκτήτης, μέχρι σήμερα τα δύο οχήματα δεν έχουν επιστραφεί στην εταιρεία του ενώ οι δύο ενοικιαστές δεν έχουν καταβάλλει ούτε το χρηματικό ποσό της μίσθωσης το οποίο ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 3 χιλιάδων ευρώ, όπως αναφέρει το patrisnews.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις